Volvo XC60: probeer een nieuwe SUV met al het beste van de XC90!

Volvo XC60: alle foto's van de nieuwe SUVVolvo XC60: alle foto's van de nieuwe SUVVolvo XC60: alle foto's van de nieuwe SUVVolvo XC60: alle foto's van de nieuwe SUV

Misschien is het uiterlijk van de Volvo XC60 is niet baanbrekend, omdat deze nieuwe SUV entroncar kijken in een keer met de succesvolle verleden dat achterlaat en aan te vullen met de doelpalen die geven zulke goede resultaten in zijn grote broer, de Volvo XC90. Daarom delen ze esthetische DNA met tegenover familie en die optisch met de reeds gebruikelijke nieuw stilistische taal Thor Hammer door vlag.

Maar niet alleen dit wat de nieuwe aandelen Volvo XC60 met zijn oudere broer XC90: we ook mechanische gezin met 5-motor configuraties we al wisten: XC60 254 CV T5, T6 en T8 320 pk hybride plug 320 + 87 CV in de sectiebenzine, en versies D4 190 CV en D5 235 in hoofdstuk diesel. ook binnen Je denkt dat je de bediening van de Volvo XC90 zetten, hoewel u zult zelf moeten gelden voor detail dat een stap hieronder zijn waar te nemen: moeilijke taak, tenzij het optisch effect van het centrale scherm dat kleiner lijkt niet.

wat betreft design, kwaliteit, connectiviteit, comfort en veiligheid, alle De goede zaak volvo XC90 wordt gekloond deze XC60 -niet elke tekortkoming, omdat dit te doen alle Premium- merken. Life uitzonderlijk board, met grote afwerkingen, materialen verwend met een elegant ontwerp die vrede, harmonie, rust ... Alles zeer handig met de grote centrale scherm brengt, verticalized dat als je eenmaal wennen gemakkelijk, snel en intuïtief. Voorste schakelkast browser gedigitaliseerde representatie tussen de voorste neus klokken en -kleur in de frontplaat. Start knop en selectie van rijprogramma's door diamant-getipt regelt ook ... zoals in de Volvo XC90. comfortabele, zeer comfortabele stoelen voor de voorste inzittenden, voor de kilometers passeren en passeren zonder kwalijk terug ...

Achter in de nieuwe Volvo XC60 is een correcte ruimtelijke dimensie twee inzittenden van de zijkant, Sinds het midden moet een opdringerige transmissie tunnel ondergaan. Het trekt de aandacht in deze nieuwe SUV ding om je voeten te verheffen tot toegang / omlaag de achterbanken, naast het voldoen aan een speelt de enigszins smalle benen en een deur die enigszins meer kon openen fit. Maar na het passeren van deze omhoog / omlaag, haar top kwaliteit interieur is ondertekend door een rechterlaars 500 liters capaciteitsopbouw iets groter dan de Volvo XC60 saliente- en met zeer regelmatige vormen.

Volvo XC60Volvo XC60: omhoog

Dynamisch hebben we geleid in de nieuwe Volvo XC60 D5 235 pk versie, die wordt gekenmerkt door compromis tussen efficiëntie en DE dynamisme. Is een middelgrote SUV wendbaarder dan de bovenste XC90 is een auto die duwt flink uit de onderste en bovenste speelt met een automatische acht snelheid llanear maakt het een genot zonder dat de motor geluidsniveau en zenden alleen lang ontwikkelingen, te lang voor consumptie voordelen. En het is hier komt een andere van haar sterke punten: akoestisch geluidsisolatie werk een interieur dat medium tempo maakt op de snelweg je je afvraagt ​​of je een diesel of benzine rijden.

Bovendien, de spneumatische USPENSION in onze test unit XC60 slikt alles om je het gevoel weg aan boord van een vliegend tapijt ... zelfs als je bewakers liggen onder ogen zien. Volvo XC60 SUV dit een veel evenwichtiger dan zijn oudere broer -Talen niet alleen een esthetische oog met de proporties, maar ook in de dynamische hoofdstuk, waar de XC60 D5, bijvoorbeeld, kondigtversnelling 0-100 km / h in 7,2 seconden, een maximum snelheid van 220 km / h en een gemiddeld verbruik van 5,5 liter / 100 km CO2-emissie van 144 g / km. Een geweldige auto.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

XC20 volvo: de nieuwe Audi Q2 SUV rivaal?

Volvo XC40 nieuw: komen in 2017

Volvo zal de eerste elektrische in 2019 te lanceren