Jeep Grand Cherokee 2017: het testen van een 4×4 SUV met een sterk karakter

Om de Jeep Grand Cherokee 2017 testenOm de Jeep Grand Cherokee 2017 testenOm de Jeep Grand Cherokee 2017 testenOm de Jeep Grand Cherokee 2017 testen

Vandaag de dag, de Jeep Grand Cherokee Het is een van de luxe SUV met betere vaardigheden aan extreme terrein oefenen, met toestemming natuurlijk de Land Rover Discovery. Dit topmodel van het Amerikaanse merk FCA-groep (Fiat Chrysler Automobiles) Hij is geboren in 1992, dus in dit 2017 25 jaar. Om dit kwart eeuw te vieren, Jeep lanceert een interessante vernieuwing.

de Jeep Grand Cherokee 2017 Het presenteert mild en interessante ontwikkelingen op meerdere fronten. Het grote nieuws in het bereik gevonden in de integratie van het nieuwe niveau van Trailhawk afwerking, die toevoegt aan de bestaande Laredo, Limited, Overland, Summit en SRT. Als een speciale versie in de serie, is de speciale editie ook toegevoegd Nachtadelaar.

Jeep Grand Cherokee Summit 2017in de esthetische sectie, subtiele veranderingen in t benadrukkenres versies van de Jeep Grand Cherokee 2017. Dus de level Summit brengt nieuwe elementen als een front gerenoveerd met verticale balken van de mooiste en gestileerde grille en nieuwe vormen zowel type koplampen en LED-mistlampen. Hoofdstuk lichtmetalen velgen, in een top level herontworpen inbegrepen. Aan de andere kant, Grand Cherokee sportiever, de SRT (Acroniem van Engels woorden Street Racing Technology), de voorkant wordt nog krachtiger en agressief de aanwezigheid van inputs grotere ventilatie Uconnect multimediasysteem, die toevallig een aantal op te nemen parameters het meten van zowel enkele van de kenmerken van de atletische prestaties van deze versie als vaardigheid en behendigheid aan het stuur van de bestuurder (gegevens worden toegevoegd aan de krachten g, de snelle rondetijden of sectie gemaakt, etc.).

Jeep Grand Cherokee Trailhawk: 4x4 onbeperkt

Het niveau van de afwerking Trailhawk een verdere versterking van de reeds uitstaande offroad mogelijkheden van de Jeep Grand Cherokee. Deze nieuwe versie heeft een eigen identiteit, zowel esthetisch als technisch. Derhalve vanuit het oogpunt ontwerp, onderscheidt zich door verscheidene onderscheidende kenmerken: bumper en grill specifieke zittingbeschermer aan de onderkant en zijkanten, specifieke decoratie op de buitenzijde met vinyl anti schittering op de motorkap en specifieke kleuren op spiegels en dakdragers, All Season banden GoodYear Adventure gemonteerd 18-inch wielen en versterkt kevlar om doorprikweerstand en zijkant rechtbanken, indoor sportstoelen met leer en suède met rode stiksels en kleur specifieke emblemen met het woord Trailhawk verhogen.

Jeep Grand Cherokee TrailhawkDe technische afdeling van Jeep Grand Cherokee Trailhawk Het biedt een aantal functies waarmee u voor iedereen buiten serie in gebieden zuiver 4x4, iets wat we konden controleren in onze eerste test, met een tour die steile, smalle wegen, zanderige gebieden, verharde terreinen en een aantal specifieke delen van kruisingen van bruggen en viaducten log gecombineerd. Te allen tijde, hij was als een jong wild zwijn authentiek, het oversteken zonder enig probleem de moeilijkheden op zijn weg. Een aantal technische elementen mogelijk maken deze vlekkeloze prestatie offroad. Bovendien De permanente vierwielaandrijving -In dit geval de Quadra Drive II-systeem- en vermindering als de rest van de Jeep versies (SRT versie uitgerust Quadra Track aandrijfsysteem en heeft geen effect), versterkt dit het karakter Trailhawk versie 4x4 blooded de volgende elementen: een achterasdifferentieel elektronisch gestuurde zelfblokkerend (ELSD) op de achteras, de Quadra-Lift luchtvering -waarbij het systeem verhoogt of verlaagt de hoogte van het lichaam in drie niveaus-, Selecteer Speed ​​Control (Voor gebieden met een zeer lage wrijvingscoëfficiënt bij lage snelheid steken) en beklimming en afdaling controlesysteem (Hill Ascent Control).

Jeep Grand Cherokee 2017: motoren

Het bereik van de motoren de Jeep Grand Cherokee 2017 er is niets nieuws. Alle motoren worden gecombineerd met een 8-traps automatische transmissie met koppelomvormer. in diesel, het bereik scharnierend een turbodiesel Multijet II 3.0 V6 in vermogensniveaus 190 en 250 pk, terwijl in benzine De volgende alternatieven zijn beschikbaar: één 3.6 V6 Pentastar 286 pk 5.7 Hemi V8 352 pk en een 6,4 Hemi V8 468 pk (Exclusive laatste versie SRT).

Jeep Grand Cherokee TrailhawkJeep Grand Cherokee Trackhawk: 's werelds meest krachtige SUV

Gepresenteerd op de New York International Auto Show, De nieuwe Jeep Grand Cherokee beestachtige Trackhawk heeft de eer om de 's Werelds meest krachtige SUV. Heeft de verantwoordelijke? de almachtige Hellcat motor brute SRT Dodge Challenger en Charger (één 6.2 V8 Supercharged). Bij Grand Cherokee Trackhawk, deze "cherubijn" betaalt niets meer en niets minder dan 707 CV. We kunnen bevestigen dat deze nieuwe schepping Europa zal oplopen tot meer dan 2018.

Jeep Grand Cherokee 2017 prijzen

Jeep Grand Cherokee Laredo 3.0 V6 Diesel 190 pk: 58.250 euro
Jeep Grand Cherokee Limited 3.0 V6 Diesel 190 pk: 64.750 euro
Jeep Grand Cherokee Limited 3.0 V6 Diesel 250 pk: 68.750 euro
Jeep Grand Cherokee 3.0 V6 Diesel 250 pk Night Eagle: 71.900 euro
Jeep Grand Cherokee 3.0 V6 Diesel 250 pk Trailhawk: 73.600 euro
Jeep Grand Cherokee 3.0 V6 Overland Diesel 250 pk: 79.100 euro
Jeep Grand Cherokee 3.0 V6 Diesel 250 pk Summit: 83.300 euro
Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 286 pk Trailhawk: 71.600 euro
Jeep Grand Cherokee Overland 3.6 V6 286 pk: 77.100 euro
Jeep Grand Cherokee 5.7 V8 HEMI 352 pk Overland: 86.100 euro
Jeep Grand Cherokee 6.4 V8 HEMI 468 pk SRT: 100.200 euro

U kunt ook geïnteresseerd

- De meest zeldzame en verbazingwekkende Jeep Safari Pasen 2017

- Jeep Renegade Night Eagle II en Deserthawk: nieuwe edities SUV

- De meest brutale en speciaal op de Geneva Motor Show 2017 Jeep