Car2go hoe de dienst werkt Madrid

Hoe het Car2go werktHoe het Car2go werktHoe het Car2go werktHoe het Car2go werkt

Ik weet zeker dat je hebt gezien geparkeerd op de straat niet meer dan 300 auto's car2go en je dacht Waar komen deze auto's? Wie kan leiden? Hoe kon je er een te huren? Waar kan ik vertrekken? Car2go is een verhuurdienst 100% elektrische auto's te bewegen rond het centrum van de stad, werken zonder vaste huurprijs stations, dat wil zeggen, Je kunt ze vinden in elke hoek en het gebruik.

Het goede ding over de auto is dat Car2go, elektrisch te zijn, kun je doorstromen woonwijken geregeld in transit en parkeerplaatsen BE (Groene en blauwe zone). Bovendien, U hoeft geen zorgen te maken over het opladen van de accu van de auto, Car2go dat verantwoordelijk is. In geen geval krijgt u toegang tot een auto met minder dan 20 procent batterij niveau.

wat betreft nadelen: niet altijd een auto in de buurt van uw positie Car2go, ondanks een vloot van 350 eenheden; en De ruimte is beperkt, aangezien ze twee-seater auto's. En als je rekening te houden, afhankelijk van hoe lang je gaat om de dienst te gebruiken, kan je uit duurder dan het gebruik van het openbaar vervoer.

U kunt gratis parkeren in de SER

Wat te doen om de service Car2go gebruiken

De enige vereisten zijn www.car2go.com registreren en af ​​te ronden de huur altijd binnen de grenzen van de M-30. Car2go zorgt voor de rest. Gebruikers betalen alleen voor het daadwerkelijk gebruik van de dienst € 0,19 per minuut, zonder maandelijkse vergoeding of jaarlijkse. Alles is inbegrepen.

1.Registro op het web. Je moet uw persoonlijke gegevens, gegevens invoeren van uw rijbewijs, pincode en data creditcard of bankpas. De registratie is gratis tot 31 januari 2016.

2.Validar rijbewijs. Het is slechts een keer gedaan en wordt gedaan in één van de 35 punten Car2go verspreid over de hele stad. Je moet uw identiteitskaart te tonen, rijbewijs en QR-code die tijdens de registratie. deze validatie Het duurt maar vijf minuten.

3.Dónde zijn auto's. Om de dichtstbijzijnde elektrische auto te lokaliseren Car2Go moet de toepassing te gebruiken. Een kaart zal aangeven welke voertuigen die het dichtst bij uw locatie en de batterij niveau. U kunt een auto reserveren voor 30 minuten.

4. Hoe openen van de auto. Het voertuig heeft op de voorruit met een elektronisch bord dat basisinformatie over de auto, dat wil zeggen, als het is gratis en het batterijniveau zal laten zien. Car2Go de toepassing opent, klik op "Start de auto," en na een paar seconden, zal de auto te openen.

Waar ik kan rijden 5.Voor. Eenmaal binnen, een instructie boek en key'll een stand aan de rechterkant van het aanraakscherm te vinden. Je moet Voer de pincode gekozen tijdens de registratie. Neem de sleutel en start de auto. U kunt beginnen met genieten van de vakantie.

6.Donde de auto laten staan ​​wanneer u klaar bent de huurprijs. Vergeet niet dat je overal kan rijden je wilt, zolang wanneer u klaar bent met de dienst binnen de grenzen van de M-30. Omdat het een elektrisch voertuig is vrijgesteld van Ser Zone, zodat je overal kunt parkeren, op voorwaarde dat het niet verboden is.

7. Wat moet ik doen met de sleutel. Wanneer u de motor van de auto te zetten, vraagt ​​het systeem táctil- -via het scherm als u de reis hebt voltooid of als u gewoon het maken van een stop. Als je gaat om een ​​stop te maken, moet u de sleutel naar de auto op slot en open deze opnieuw. Maar vergeet niet dat "taximeter", vervolgt en zal blijven elke minuut in rekening worden gebracht. Als je de reis hebt voltooid, laat de sleutel terug op de stand en uit de auto. De sluiting gebeurt automatisch in 15 seconden.

touch screen met opties beschikbaar

U kunt ook geïnteresseerd

-Wat gebeurt er met auto's car2go?

-One Way per uur verhuur van Bluemove

-Womencar Europcar voor vrouwen