Weet u dat u kunt schoonmaken van uw auto? Trucs te doen

Helderheid verlies als gevolg van vervuiling door auto's die is ingebed in de verf, een probleem dat gemakkelijk kan worden opgelost.Weet u dat u kunt schoonmaken van uw auto? Trucs te doen

Als het gaat om onze auto, besmetting is ieder extern element Het is ingebed in de verf het veroorzaken van een verlies van glans en invloed zijn op uw conditie. Voornamelijk komt door industriële vervuiling, maar ook het stof van de remblokken, teer, uitwerpselen van vogels, roet uitlaatpijp, etc. Deze deeltjes worden niet verwijderd door wassen en kan ook oxideren creëren corrosie plaatsen op het oppervlak verzwakking en schade aan de voertuigcarrosserie. Gebruik een 'klei bar' een afdoende remedie zijn. Hoe dat te doen? Met deze stappen en tips.

De verontreiniging van een voertuig verf is niet afhankelijk van de leeftijd ervan, maar de blootstelling aan vervuilende stoffen. De eenvoudigste en gemakkelijkste manier om te testen op te sporen is om een ​​plastic zak gebruiken om haar hand bedekt voordat een lichte druk uit te oefenen op het schilderij: als het is ruw en robuust, het is vervuild. In de regel moet worden ontsmet, voordat het aanbrengen van een andere behandeling.

In dit proces zijn er toets op tips voor het omgaan ontsmetten de verf van het voertuig. Dit is de 'Clay bar' of plakken klei. De belangrijkste kracht is dat de vallen vuil (deeltjes vervuiling, teer, verfspuit) naar en vooral zonder schuurmiddel. Er zijn vele soorten, afhankelijk van de hardheid, de grootte en kleur, maar het wordt aanbevolen om een ​​minimum hardheid die is om alle verontreinigingen te verwijderen kiezen. De 'klei bar' is niet alles wat nodig is: de verpakking moet worden toegevoegd microvezels kwaliteit en 'quick detail' of smeermiddel; in geval van no u kan worden gebruikt zeepwater (altijd met behulp van het dubbele van het bedrag dat wordt gebruikt voor het wassen).

Met het gereed materiaal, is het tijd om aan de slag met stappen het voertuig ontsmetten:

Ontsmet de auto: het schoonmaken

Was en droog de te decontamineren oppervlak in een traditionele manier of met behulp van een "Quick detail" of reinigingsmiddel voor het reinigen van de carrosserie of het interieur van een auto smeermiddel. Het wordt aanbevolen verdeel het in zones 40 of 50 centimeter om de orde te handhaven en niets vergeten. Bovendien is het beter dit proces uit te voeren in de schaduw van de 'quick detail' droogt niet op de verf.

Ontsmet de auto: 'clay bar'

Na het spuiten een kleine hoeveelheid smeermiddel om het te behandelen gebied, is het tijd om de 'Claybar' passen. de lengtebewegingen moet: eerst horizontaal en dan verticaal.

Ontsmet de auto: en ten slotte, zachtheid

Het is logisch dat in eerste instantie waargenomen wat weerstand het passeren van de 'klei bar'. Het is een gevoel dat zal verdwijnen als vervuiling verdwijnt. Wanneer dit gebeurt, moet je de overblijfselen van smeermiddel schoon te maken met de microvezels en ga naar het volgende gebied.

Ontsmet de auto: houd de 'klei bar'

Tijdens het reinigingsproces moet rekening houden met een aantal aspecten van de klei bar: af en toe controleren of geen grotere deeltjes normaal kunnen ze de verf krassen wanneer het is vies en je hebt te vinden elders kneden totdat het schoon is en als dat niet mogelijk is, is het tijd om te gooien. Eenmaal in dienst, moeten we smeermiddel op houden vocht en bewaard in een afgesloten houder.

Ontsmet de auto: het laatste schot

Na het ontsmetten van het voertuig, is het raadzaam waxen of uitvoeren van een zacht polijsten, maar ze zijn optionele stappen.

U kunt ook geïnteresseerd

- Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

- De beste kits om krassen auto te repareren

- Kun je een klap plaat in de auto te repareren jezelf?

Adblock
detector