Volvo V40 Cross Country D2: het werkelijke verbruik en indrukken

We zijn al het testen van de diesel Volvo V40 toegang bijgewerkte versie. Zal ze wachten met het eten van deze 2-liter 4-cilinder?Volvo V40 Cross Country D2: het werkelijke verbruik en indrukken

Tegen de huidige trend om de stuwen compacte auto's met een dieselmotor 1.6 liter motor, Volvo haal het vinkje weg en rijden in het bereik van de V40 Cross Country het nieuwe blok 4-cilinder 1969 cc, werkend met een vermogen 120, 150 en 190 pk. deze nieuwe D2 versie waar wij gemeten feitelijke consumptie, met name die van 120 pk, zoek zeer eigenzinnig en betere stuwkracht bij lage snelheid dan kleinere verplaatsing motoren.

Radarstelsel Volvo V40 Cross Country D2 Deze dieselmotor met 6-speed automatische transmissie in een redelijke dynamische met een zeer progressieve reactie. In principe kan worden aangenomen dat een toename van verplaatsing altijd is verbonden met een toename van het verbruik, maar in dit geval, waardoor ons verkregen kunnen aantonen dat is niet altijd het geval.

Op de weg rijden op een gemiddelde altijd 100 km / h, de Volvo V40 Cross Country D2 voldoet aan 5,1 l / 100 km4.9 was de vorige V40 plaat kleinere cilinderinhoud. Ondertussen, in deze Zweedse stad compact moet 6,5 l / 100 km daadwerkelijke besteding, toen ze 6,0 l / 100 km voor. Gezien het feit dat de door ons geteste versie heeft nu automatische transmissie koppelomvormer-minder efficiënt, en de Volvo V40 D2 een paar jaar geleden was handmatig kan worden geassocieerd met een verhoogd brandstofverbruik automatische transmissie.

waar, is niet het gevolg van plaat, maar die maximum 3-cilinder motoren BMW. Als we ja tegen grotere hoogte en het gewicht van deze bijzondere versie van Cross Country V40, een finale van 5,7 l / 100 km gemiddeld reële verbruik Het kan worden beschouwd als verminderd het rijden van de mechanische configuratie.

Volvo V40 D2Volvo V40 D2: voorbeeldgedrag

de Volvo V40 heeft gezeten afvragen haar recente update. Vooral vanuit het oogpunt van hun dynamisch gedrag. Het is waargenomen souplesse met een precieze traject vergelijkbaar met andere premium compact, en boven het gemiddelde van de compacte modellen van generalist fabrikanten. Eindelijk het voelt als een echte luxe compact.

Een ander aspect dat Ik was verbaasd over dit Volvo V40 Cross Country is de goede ontwikkeling van alle systemen die gericht zijn op het voorkomen van een ongeval. Een paar jaar geleden, voor een mogelijke botsing waarschuwing apparaat het was gekoppeld te vroeg en er was geen manier om het te veranderen. Op dit moment geeft hij je genoeg en niet zo vaak alarm, waarschuwt alleen als er reëel gevaar voor een botsing. Dit alles is vertaalbaar naar spot waarschuwing of alarm blind in geval van verlies van de ervaring. Ik denk niet dat nu graag later worden herinnerd, als het niet eerder te snel deed.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Real verbruik Volvo XC90 T8 Twin Engine

S60 en V60 nieuwe Volvo komst

Volvo V90 vs Audi A6 Avant

Adblock
detector