Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi 136 pk: het werkelijke verbruik

Opel breidt het gamma van de nieuwe Astra opnemen familie lichaam, genaamd Sports Tourer. We hebben al het bewijs en we beginnen om hun verbruik te waarderen.

Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi: eerste indrukken

Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi: eerste indrukken

Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi: eerste indrukken

Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi: eerste indrukken

al we hebben te maken met de eerste eenheid Nieuwe Opel Astra Sports Tourer, de nieuwe vertrouwd lichaam Compact is bekroond met de Europese Auto van het Jaar 2016. We zijn begonnen met het bewijs nieuwe dieselmotor het merk, 1.6 CDTI 136 pk macht, dit keer vergezeld van een zestraps automaat; een verandering van de koppelomvormer, niets ambitieus, en eigenlijk gewoon op zoek naar een extra gevoel van het rijden comfort. De prestaties zijn een bescheiden familie, ondanks zijn goede motor er alles aan doet: dagelijks gebruik is comfortabel, niets meer.

nu tot onze eerste metingen, de Werkelijke job weg, misschien presagiábamos hoge uitgaven, maar de computer tijdens de rit buiten de stad is toont ons het tegenovergestelde. Het is waar dat de boordcomputer is enigszins optimistisch, maar we eindelijk naar het verbruik te controleren in dat Ik reis naar beneden van de 5 liter per 100 km, die maakt hem de meest concurrerende tegen hun directe tegenstanders. In de stad, geen systeem Stop / Start, Hij heeft ons verbruikt 6,2 l / 100 km, een zeer verdienstelijke uitgaven, waarbij rekening wordt gehouden, dat de automatische transmissie is niet echt effectief.

Beoordeel uw auto gratisOpel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi: eerste indrukken

Als voor onze indrukken op eerste dagen van gebruik met de nieuwe Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi 136 pk, dient te worden opgemerkt dat zijn stam heeft niet leek ons ​​bijzonder groot met reservewiel (minder dan 450 liter gemeten), dus wachten wij een unit met bandenreparatieset gemeten als verbetering zien ten opzichte van zijn concurrenten. Geconfronteerd met de concurrentie, het is een stap lager, gezien het feit dat alle (behalve Kia Cee SW en Hyundai i30 CW) Wrijf prestaties 500 liter, zoals ook het geval Volkswagen Golf Variant met 555 liter en Peugeot 308 SW 525, de laatste met reparatieset. Op de top is onbehandelbaar vandaag Honda Civic Tourer, met niet minder dan 640 liter noodkit.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

We testten de Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra 1.6 CDTi, probeerden we de beste Astra

Adblock
detector