SsangYong Tivoli D16T 115pk 4×4: het werkelijke verbruik en indrukken

We hadden al de benzine versie van Ssangyong Tivoli getest met onbevredigende resultaten. ¿D16T zal dit te bereiken Diesel AWD verbetering van het resultaat?

SsangYong Tivoli D16T 115pk 4x4, het werkelijke verbruik testen

SsangYong Tivoli D16T 115pk 4x4, het werkelijke verbruik testen

SsangYong Tivoli D16T 115pk 4x4, het werkelijke verbruik testen

SsangYong Tivoli D16T 115pk 4x4, het werkelijke verbruik testen

de SsangYong Tivoli Het wordt in het segment roader of SUV "urban" Het is een alternatief voor modellen als de Peugeot 2008 en de Citroën C4 Cactus. Wat dit laatste betreft heeft het voordeel van de mogelijkheid om te kiezen voor all-wheel drive versies -embrague multidisco-, maar de rest is meestal weergegeven onder zijn rivalen.

in de mechanische hoofdstuk, de SsangYong Tivoli D16T Het bevat een Dieselmotor van 1,6 liter 115ps Het blijkt zeer sterk uit lage toerentallen weliswaar dat de werking is verfijnd en overmatige trilling die op het interieur.

Wat betreft dynamisch gedrag en volgens onze eerste indrukken, in deze SsangYong Tivoli D16T 4x4 We hebben enkele verbetering ten opzichte van de benzine-versie en voorwielaandrijving ik vorig jaar getest opgemerkt, met een steviger het instellen van uw demping het voorkomen van overgewicht balans. de comfort Het is aanvaardbaar, maar bij het rijden op slechte weg staat mismatch als waargenomen in sommige van de plastic bekleding. All-wheel drive heeft een lock-modus om vooraf effectief te helpen op gladde oppervlakken zoals modder of sneeuw, maar deze optie niet aan te raden, tenzij je veel behoefte aan dit soort van tractie, omdat de bagageruimte wordt verlaagd van A265 405 liter, voldoende bagage 4 inzittenden vereist volume op te nemen.

SsangYong Tivoli D16T: hun werkelijke verbruik

volgens onze rijexamens en volgens onze methoden voor gegevensverzameling, aan boord van de SsangYong Tivoli D16T 4x4 we hebben verkregen een gemiddeld verbruik cijfer van 5,6 l / 100 km Het kan worden beschouwd voor een betere SUV de grootte van SsangYong Tivoli met een dieselmotor van kleine verplaatsing. De realiteit is dat de aandrijving heeft een opmerkelijke efficiëntie, geconfronteerd met een handicap gewicht van 1.500 kg, veel erger rivalen. in gebruik in de stad, consumptie verkregen 6,1 l / 100 km, terwijl in weg Het voldoet aan 5.3 l / 100 km.

Kortom: zeker SsangYong Tivoli D16T 4x4 niet bereikt het record verbruik ICD BlueHDI Renault en PSA groep zelfs in de 4x2-versies, maar kan worden beschouwd als zijn opmerkelijke resultaten in deze sectie.

Adblock
detector