Honda Civic Sedan 1.5 Turbo VTEC 182 beoordelingen en het daadwerkelijke verbruik

Honda Civic Sedan 1.5 Turbo VTEC: eerste indrukkenHonda Civic Sedan 1.5 Turbo VTEC: eerste indrukkenHonda Civic Sedan 1.5 Turbo VTEC: eerste indrukkenHonda Civic Sedan 1.5 Turbo VTEC: eerste indrukken

Om klanten te trekken van oudsher kiezen voor de sedan, en zo nodig door de vorige Accord, Honda begon al de marketing van onze markt een nieuwe Civic met sedan, en een lengte (4,63 m) En een slag (2,70 meter) kenmerkend D segment van een compact. Zo wordt het nieuwe model opgezet als een alternatief voor de huidige Europese saloons, wedden op een hoog niveau van apparatuur en de toegang van de finish.

de eerste versie testten we de nieuwe Honda Civic Sedan is het hoogste van het bereik. rusten een 1498 cc turbomotor, het ontwikkelen van een macht 182 CV en profiteert van de ervaring van de Japanse fabrikant in VTEC variabele kleptiming. De werking ervan is onberispelijk, met verfijning en uitstekende stuwkracht elk regime, vooral in de hoge snelheid zone, op welk geluid en goede geschiktheid aangemoedigd om "rekken" beslissend.

Honda Civic Sedande Schakelen waaraan deze 1,5 Turbo VTEC, 6-versnellingsbak, Het wordt perfect aangevuld met de benzinemotor, met een snelheid en nauwkeurigheid bij de te verwachten in een goede Japanse niveau ... en zelfs een stap boven haar concurrenten.

Het lopen met de Honda Civic Sedan

Dynamisch, is de nieuwe Honda Civic Sedan niet ondersteunt verwijten, het afronden van de set met goede pasvorm schorsing dat terwijl het juist is dat Geloodst deze dempingslichaam niet toestaan, zodat het niet nodig is het gevoel op elk moment. De bereikte evenwicht aanpast aan de eisen van elk type van de bestuurder en adres, zeer directe, verzonden op elk moment wat er gebeurt tussen band en wegdek.

Honda Civic Sedan TurboBinnen, in vergelijking met de 5-deurs versie, groeit een paar centimeter in de beenruimte voor de achterste inzittenden. Het is ook superieur vermogen romp, dat een royale cijfer kubussen 525 liter inhoud, Hoewel het waar is dat afziet van het reservewiel. Over het algemeen, dus de nieuwe Honda Civic Sedan is een zeer ruim en functioneel model.

Honda Civic Sedan 1.5 Turbo VTEC: het werkelijke verbruik

Onder verwijzing naar de waarde eerste tests van het werkelijke verbruik, verwachten dat, normaal gesproken, de turbocharged versies hebben de neiging om een ​​echte zeer gevoelig voor het soort gebruik door de consument te presenteren. Maar deze keer, Honda Het verrast ons met een propeller in staat om te consumeren, evenals vele kleinere verplaatsing motoren en macht.

In onze gebruikelijke weg weg, Deze Honda Civic Sedan 1.5 Turbo VTEC heeft geregeld 5,4 l / 100 km daadwerkelijke besteding, terwijl in gebruik in de stad het cijfer stijgt tot 7.5 l / 100 km consumptie. Beide waarden worden verminderd en zelfs het maken van een levendig en sportief rijden, hebben we niet waargenomen dat de consumptie wordt geactiveerd als in veel van zijn rivalen. Kortom, zeer goede eerste gevoel met dit nieuwe model.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

De nieuwste Honda: de grote Urban Concept

De nieuwe Honda Civic 2018 GO dieselmotor!

De Honda Civic tegen rivalen