Opel Mokka 1.6 CDTI 136 pk X 4×4 beoordelingen en het daadwerkelijke verbruik

Opel Mokka 1.6 CDTI 136 pk X 4x4: eerste indrukkenOpel Mokka 1.6 CDTI 136 pk X 4x4: eerste indrukkenOpel Mokka 1.6 CDTI 136 pk X 4x4: eerste indrukkenOpel Mokka 1.6 CDTI 136 pk X 4x4: eerste indrukken

Momenteel is de Opel Mokka X is de enige model verkocht door brand German dat kan genaamd SUV, omdat de Country Tourer variant Insignia niet kan worden beschouwd als zodanig ondanks het feit dat all-wheel drive en meer hoofdruimte dan de standaard sedan. En gewoon beginnen met het testen van de nieuwe versie van X Mokka Zijn naam X is nu voor alle toekomstige SUV van Opel-, aangedreven door de bekende motor 1,6 liter dieselmotor in de variant 136 pk, zijn enige Diesel alleen beschikbaar voor Spanje.

Zoals ik al zei bij andere gelegenheden, dit 1.6 CDTI motor van de Opel Mokka X Het is een drijfgas eigen productie bekend om zijn een lager verbruik en het gemak om te verhuizen naar het midden en hoge bereik, maar waar duwbaarheid low-end blijft zijn in afwachting van. Dit resulteert alleen in de nodig hebt om een ​​mars te verminderen bij het inhalen, omdat in gebruik in de stad is het niet zo duidelijk dat dit tekort.

Het kan worden beschouwd dat dit de Opel eerste eigen motor met toestemming van de 2.0 CDTi met FIAT- bron graad van verfijning vergelijkbaar met die van haar belangrijkste rivalen. De versnellingsbak van deze Opel Mokka 1.6 CDTI X 136 pk 6-versnellingsbak, met nauwkeurige behandeling en korte runs van veranderingen. deze versie heeft all-wheel drive door koppelen drijft de achteras, die minder mechanische complexiteit en een zeer gereduceerde achterbeen onder normale grip "slepen" waarborgt. Dit type aandrijving is geschikt als helpt om door te gaan op een gladde ondergrond af en toe en het verbeteren van het gedrag in deze situaties, maar het is duidelijk dat er een systeem dat intensief off road regelmatig kan ondersteunen.

Wat betreft de gedrag, U kunt de nieuwe definiëren Opel Mokka X als nobel en goed te voorspellen, vooral onze test-eenheid die zeer up was vastgebonden met royale 225/45 R19 banden maatregel, zorgen voor een hoge dosis laterale en baannauwkeurigheid grip maar genereert meer VH binnen wenselijk. Het is niet een voertuig die kan bogen op met betrekking tot filtering mogelijkheden, maar dit Mokka X, zonder het bereiken van het niveau van de premie rivalen Q2 Audi of BMW X1, Het is boven de meeste algemene modellen in zijn klasse.

Opel Mokka X: foto'sOpel Mokkla X 1.6 CDTI 136 4x4: het werkelijke verbruik

de bijgewerkte Opel Mokka X accrediteert een gemiddeld verbruik van 4,5 l / 100 km, één liter onder de gegevens die onze reguliere toets schuur loopt met een verbruik Road van 5,2 l / 100 km en de uitgaven stedelijk gebruik 6,1 l / 100 km. Zonder uitstekende resultaten, het feit is dat uw werkelijke uitgaven in de nobele gebied overweegt dit model weegt 1500 kg deels zijn AWD-systeem.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Nieuwe Opel Crossland X: zo zal

Opel Grandland X: zo zal

Opel Mokka X: eerste test en prijzen