Seat Leon Cupra 290: het werkelijke verbruik … en de eerste indrukken

We hebben al bewijs dat de nieuwe Seat Leon Cupra met 290 pk. Om de 20 verjaardag van de geboorte Cupra te herdenken, Seat is de verkoop van haar meest krachtige auto serie in de geschiedenis.

Seat Leon Cupra 290 pk, eerste indrukken

Seat Leon Cupra 290 pk, eerste indrukken

Seat Leon Cupra 290 pk, eerste indrukken

Seat Leon Cupra 290 pk, eerste indrukken

Toen ik ontmoette de eerste informatie over de nieuwe Seat Leon Cupra, het eerste wat ik dacht is dat ze de macht om de magische grens van 300 pk had moeten uitgerekt, gelijk aan heeft, bijvoorbeeld een Volkswagen Golf R. Wie weet, misschien Seat is eigenlijk ook het verlaten van een aas mouw eventuele Cupra R, overtreft zelfs de vermogensdrempel genoemd. We zullen snel weten.

In ieder geval, zodra geüpload en de nieuwe Seat Leon Cupra 290 pk Ik twijfel er niet aan, want er is niets voor hem verwijten over zuiver en hard functies. Het is iets wat we nauwkeuriger controleren wanneer we gaan en metingen op de hellingen van INTA, maar ik zeker als loopt als een duivel; hetzelfde geldt als we praten over hoe het zich gedraagt ​​dynamisch: het is een sport voor elke dag, nuttig, goed gepresenteerd en met een goed compromis tussen comfort en wendbaarheid. Prijs toevoegt aan alle Dit trekt zich het verkrijgen van de auto voor mij op dit moment meer evenwichtige markt ... alleen met toestemming van zijn broer familie ST bereik, dat voegt ook meer functionaliteit

Seat Leon Cupra 290: consumptie

Hoewel deze nieuwe Seat Leon Cupra 290 pk officieel stoot 2 g / km CO2 ten opzichte van dezelfde generatie Cupra Seat Leon onlangs getest door onze Technical Center (het Eerdere versies met 265 pk, 280 pk en 280 pk Performance Pack SC), Het is eigenlijk die hij heeft minder verbruikt ons allen: 6,7 l / 100 km snelweg en 7,9 l / 100 km in de stad. De laatste werkelijke verbruik, de stad is zeker zeer interessant. De weg, een beetje minder, maar omdat Hij beschuldigt een 6e snelheid handmatige shift met weinig verijdelt (Ontwikkeling van 42 km / uur bij 1000 rpm.) Gewenste snelheid en flexibiliteit te bevorderen.

Seat Leon Cupra 290Door deze nieuwe Seat Leon Cupra 290 pk in context, en hoewel de auto heeft weinig te maken, vergelijk het met een BMW 428i Automatic hebben we onlangs getest. De reden is dat BMW meestal toonaangevende efficiency in vrijwel alle motoren. Nou, dit BMW brachten we slechts 5,6 l / 100 km road (bijna 1 liter minder dan Cupra) met 2-liter turbomotor van 245 pk en een gewicht van 1569 kg volle tank. een belangrijke troef in dit verband voor deze Seat Leon is zijn lichtheid, 1.377 kg een volle tank, altijd synoniem met efficiëntie, prestaties en veiligheid.

ander wijs ofwel herhalen Nieuwe Seat Leon Cupra 290 is zijn goed zicht diagonaal, wanneer de spiegels verankerd aan het lichaam bijdragen exponentiële wijze. misschien wel zijn enige zwakte voorstoelen zijn standaard, die niet aan genoeg te bevestigen, een krukje dat geen regelgeving ook kantelen heeft en geen van beide is voorzien van gradenboog om beter de benen. me niet te overtuigen niet om het reservewiel te verliezen als we kiezen voor de SEAT Sound System, aan de andere kant klinkt geweldig.

Tot slot, concludeer ik deze eerste indrukken en het daadwerkelijke verbruik gegevens van de nieuwe Seat Leon Cupra 290 pk zou me dit om ervoor te zorgen auto te kopen zonder enige twijfel: voor comfort, wendbaarheid en de algehele balans Ik beveel het honderd procent.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Contact: Cupra Seat Leon 290

Seat Leon Cupra waaier 290

De Seat Leon Cupra tegen concurrenten

Adblock
detector