Ford Focus RS 350 pk: het werkelijke verbruik en de eerste indrukken

Technical Center Highway, werken we samen met radicaal nieuwe Ford Focus RS. We hebben het werkelijke verbruik dat we gebruiken om te praten over andere dingen dan Ken Block en zijn omzwervingen verkregen.

Ford Focus RS: We analyseren uw werkelijke verbruik

Ford Focus RS: We analyseren uw werkelijke verbruik

Ford Focus RS: We analyseren uw werkelijke verbruik

Ford Focus RS: We analyseren uw werkelijke verbruik

Er is al veel geschreven van onze hoofdpersoon, de Ford Focus RS, maar misschien wat minste gesproken over hun verbruik, want het is niet een auto waarin de rendement is de pijler van zijn filosofie.

in Autopista.es We blijven het extraheren van het werkelijke verbruik van passerende auto's onze Technical Center en dit enkelvoud Ford Focus RS sport is geen uitzondering. We nemen aan dat het een grote motor voor maal vier cilinders- 2,3 liter maar kleiner dan de oude RS 2,5 liter Volvo ervaren vijf cilinderblok. De transmissie ook heel anders, want voor het eerst in de RS serie tractie op alle vier wielen, niet de voorste as usual.

Ford Focus RS werkelijke verbruik-testZonder in te gaan op de beroemde derrapaje mode "drift" of sensaties circuit, lange, lange tijd geleden dat we waren het testen van een model als hard afgeveerd, en dat in onze reizen de consument niet dragen mode "S" Het is nog harder en kun je terecht bij de knop drukt op de afstandsbediening knippert. de Ford Focus RS Het is ongemakkelijk, maar het oneffen oppervlak kan de wichelroede gezien door de voorruit zijn. En is dat RS is een volwaardige, misschien wel de beste van de serie en haar klanten weten dat ... voor hen dit geen overlast zal zijn.

Wat we nog steeds niet begrijpen zijn de officiële verbruik verklaard door de mark, 6,3 l / 100 km voor extraurbano zijn heel verschillend werkelijke verbruik verkregen voor ons: 8.10 l / 100 km we in onze tests hebben behaald met een gemiddelde snelheid van 99,71 km / h. in stad, met een Stop / Start soepel en snel in het besturingssysteem, 10,42 l / 100 km dat we hebben verkregen niet zo ver van de officiële cijfer van 10 l / 100 km. de gemiddeld ongeveer 9 / l100 km zal zijn waar onze protagonist normaal beweegt,, daar omdat het potentieel is veel en niets te ontketenen de rechter voet zal het makkelijker zijn om te bewegen tussen de zijn 15-18 liter geen wonder dat de 24.69 l / 100 km (Mode en extreme en sportief rijden) verkregen wij op de prestaties in circuit INTA, allemaal met 51 liter storting. Zoals ik al eerder zei is niet het belangrijkste auto, maar hier zijn deze zeer belangrijke data.

U kunt ook geïnteresseerd

- Ford Focus RS voor de Honda Civic Type R Seat Leon Cupra en 300

- Ford Focus RS MK1 en MK2: tweedehands sportieve interessant

- ¿Ford Mustang of de Ford Focus RS? u kiest

- Ford Focus RS 2016: krachtiger en radicaler dan ooit

Adblock
detector