Procedures voor de verkoop van uw auto, en online

Procedures voor de verkoop van uw auto, en online

Tramicar is een online oplossing om te helpen individuen in het proces van het kopen van uw voertuig. met een vast tarief van 50 euro, gebruikers kunnen toegang krijgen tot alle informatie vooraf bedrag van de overschrijving en hebben de advies en beheer verwant met verplichte procedures in de verkoop van een auto, als ze zijn verandering van eigendom, de fiscale schikking of het verkrijgen van het rijbewijs, onder anderen.

Handig en makkelijk

Om Tramicar gebruiken, gewoon toegang tot uw web (Tramicar.es) vanaf elk apparaat, computer of smartphone. Verstrekken van een aantal basisgegevens voertuig -merk, model, motor, brandstof en kracht- U weet wanneer het totale bedrag afgeleid van de vergoedingen en de afwikkeling van fiscale regelingen waaraan moet de verandering van eigendom, dat het kopen of verkopen van een auto gaat worden toegevoegd. Deze informatie is gratis en gaat u akkoord met absoluut niets te huren.

Als u besluit om Tramicar gebruik van diensten, je alleen je persoonlijke gegevens en kies een kantoor validator-er zijn meer dan 60 verspreid over het hele Spanje-, die zullen moeten om mee te gaan met de auto koper, de dag en tijd die het beste zal komen, voor het ondertekenen documentatie. dan Het is wanneer je gewoon betalen management fees uit de exploitatie: 50 euro.

Ook kunt u online documenten downloaden je moet tekenen met de koper om de aankoop te voltooien: de koopovereenkomst, mandaten voor verandering van eigendom en overdracht verzoek voor het verkeer.

En voor zowel koper als verkoper ye op de hoogte te allen tijde de staat van uw papierwerk, je Tramicar maakt een private ruimte in haar web.

Extra diensten voor de koper en verkoper

Bovendien, als je een auto kopen en u wilt gemoedsrust die hebben vrij zijn van administratieve lasten, kunt u een contract met de Tramicar "Clean Car Report". Met dit document zult u weten of het voertuig vrij is van alle administratieve lasten, zoals embargo, financiën en belastingen. Prijs, 15 euro.

Het is ook mogelijk om een ​​te huren "Notice of Sale" voor 38 euro, een document waaruit blijkt dat het voertuig niet langer uw eigendom en vermijdt enkele verantwoordelijkheid voor het vanaf het moment van indiening.