10 poeng for å vurdere å kjøpe en konvertible bil

Hvis du ønsker å kjøpe en konvertible bil, bør du vite at du tjener på den ene siden, vil du miste den andre. Vi forteller fordeler og ulemper av rafter.

Kjøp en konvertible bil: fordeler og ulemper

Kjøp en konvertible bil: fordeler og ulemper

Kjøp en konvertible bil: fordeler og ulemper

Kjøp en konvertible bil: fordeler og ulemper

1. Kjøp en konvertible bil: nødvendighet eller innfall?

den trenge er ikke et alternativ når decant av en konvertible bil. Det store flertallet av tiden er caprice, og dette er knyttet til uttrykket: "nyte følelsen av frihet". om du virkelig liker å kjøre og du har budsjett til overs, kan du smake sensasjoner som tilbyr en cabrio.

2. Kjøp en konvertible bil: prisen

en konvertible bil Det trenger ikke å være dyrt. Selv om det hele avhenger av hva du leter etter. Merk at den spesifikke manuelle ...- teknologi Lona hood, metall, kan automatisk øke endelige prisen på bilen. I mange tilfeller turisme er en variant konvertible kroppen hjemløse som modell, i noen tilfeller høy etterspørsel, så prisen er ikke veldig høy. Det er også små til svært god pris.

3. Kjøp en konvertible bil: begrenset antall passasjerer

den seters cabrioleter seter er begrenset. Ikke se etter en cabrio å gå med mange passasjerer fordi antall plasser er begrenset: de pleier å ha to eller fire på det meste. I tillegg er den bakre er noe smalere og med mindre benplass. Cabrioleter er designet for å nyte sjåføren, ikke de andre beboerne. Ha det i tankene hvis du har familie.

Liten konvertible bil kapasitet4. Kjøp en konvertible bil: trunk med liten kapasitet

i cabrioleter du har lite plass for last i bagasjerommet. Uansett hvor stor og lang den modellen som er valgt. Hetten er som regel lagret i det, noe som resulterer i et tap av kapasitet. Sjekk den plassen du har igjen for en koffert eller tralle, fordi mest sannsynlig at du ikke kan ta mye mer.

5. Kjøp en konvertible bil: typer i henhold tak

Hva taket du foretrekker? Ikke alle cabrioleter har samme type tak. Her er du annerledes typer av tak og åpne dem.

- Konvertible med trekkes tilbake hardt: De er kanskje tregere til å åpne foldetaket og okkupere mer bagasjeplass, men isolert sett er bedre. De er alltid elektrisk og krever mindre vedlikehold.

- Konvertible med stoff tak: I begynnelsen var de alle manuelle, men nå de fleste er elektrisk. De har stadig bedre isolasjon og vanligvis har et bredere spekter av farger. Vedlikehold er mer spesifikke.

- Targa cabriolet tak type. stivt legeme struktur, men taket åpning er fullstendig og holde fjerne løse deler. Vanligvis er det delt i to deler, slik at den kan drive bare ett element plassert.

- Cabriolet med soltak: De er opprullbar duk eller ark. Er de tak som gjør det mellomliggende trinn før en cabriolet, med en overlegen i forhold til konvensjonelle brette takflate.

Forresten, Solar biler eller kabrioleter er ikke panoramataket.

Konvertible bil: bensin eller diesel6. Kjøp en konvertible bil: Diesel eller bensin

Det samme som om du var på utkikk etter en vanlig bil, er det viktig å være klar over motorisering derav. I tilfelle av en cabrio er det viktig å ta hensyn til rumorosidad motor. Det ville være hensiktsmessig å velge en motor som ikke gjør for mye støy.

7. Kjøp en konvertible bil: sikkerhet

er forsikring? den convertibles sikkerhet roll-over kan bli mye lavere enn for en hardtop bil. Vi blir nødt til å se på noen aspekter som sikkerhet veltebeskyttelse.

8. Kjøp en konvertible bil: bruk og antall personer i familien

Før du foretar beslutningen ... til å tenke som i hovedsak skal du bruke og hvor mange som er i familien. Rush, når du kommer til å skall ut nok penger, er det galt, så er det travelt.

9. Kjøp en konvertible bil: Forhandler omfattende test

Test og test. Ikke verdt å "plante backsides" i førersetet. Hvis du går til en forhandler, be deg om å teste bilen og ta på hva du har å spille. Må sjekke driften av åpning og lukking av taket og lekkasjer.

10. Kjøpe en konvertible bil: driving season

Selv om du kan kjøre til enhver tid av året med konvertible bil, Ideelt sett gjør i disse spillerne, dvs. Høst og vår. med en konvertible bil Det må være mer enn noen gang å regne, allergier og forurensning av byene hvis du ønsker Roadster.

Du kan også være interessert

- Konvertible biler som bruker mindre

- Den billigste kabrioleter tid

- Topp 10 klassiske cabrioleter historie

- Sammenligne opptil tre biler på en gang

- All faktisk forbruk av biler

- Nye bilprisene

- Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Adblock
detector