Hoe kunt u uw auto te nemen naar de luchthaven en niet te veel betalen

Vaak bewegen in onze auto om een ​​vlucht te halen zo comfortabel hetzij door schema terugreis of gewoon omdat de combinatie met bus of metro (indien van toepassing) worden gemaakt naar de hel. Waarom ze geboren zijn verschillende bedrijven die ons nog aangenamer vervoer naar de luchthaven. En vooral, tegen een gereduceerde prijs.Hoe kunt u uw auto te nemen naar de luchthaven en niet te veel betalen

Onder de bedrijven gewijd om ons leven gemakkelijker te maken, het verzorgen van onze auto transfers heen en weer naar de luchthaven, hebben we aandacht voor het volgende:

LavacollaParking lang verblijf

Dit bedrijf is een van de breedste in de industrie. hun parking diensten Ze zijn verkrijgbaar in Madrid, Santiago, Sevilla, Valencia, Vigo en Lissabon. Reserveren van het vierkant telefoon of internet u kunt nu uw auto op de terminal of zelfs te laten wijzen zelf op uw locatie en zijn degenen die u naar de luchthaven. Als je terug Ik zal wachten bij de deur van uw aankomst terminal met uw auto gewassen en glanzend. De prijs varieert op basis van uw wensen, zodat ze je één online simulatie op haar website wat het kost om hun diensten te gebruiken. Ze denken dat ze meer vestigingen in Bilbao en Porto te openen.

lowcost Parking

Voor degenen die vliegen van Mallorca of Alicante is beschikbaar in een dienst die het werkt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Laat uw auto een weekend zal euro 13'99 kosten, 27'99 euro als je er een week te verlaten en 69'95 euro als je een maand te verlaten. Airport transfers naar zowel de heen- en de vuelta- zijn inbegrepen in de prijs. Als uw factuur hoger is dan 25 euro kunt de auto buiten wassen, in aanvulling op de accu en de banden te controleren. Zoals de naam al aangeeft: Lowcost Parking. Ze kunnen worden gemaakt Boek online of per telefoon.

Lomcar

Om hun diensten te gebruiken U moet het voertuig achterlaten bij faciliteiten Lomcar Het heeft in Madrid. Vanaf daar zult u worden genomen om de T1, T2 of T3 luchthaven Barajas. Als je terug reist u ophalen met uw eigen auto naar het punt dat u kiest voor de luchthaven. U kunt ook reizen verzoeken om bushaltes gelegen tegenover IFEMA (Feria de Madrid) of zelfs een hotels in de buurt. van 9 euro per dag U kunt uw auto in hun zorg, een beetje meer als u wilt uw auto in een overdekte plaza te houden. Reserveringen kunnen gemaakt worden per telefoon of internet en een belofte transfers van en naar de luchthaven zonder te wachten 5:00-20:00.

Air Parking

van 4,95 euro per dag parkeren aanbod dicht bij de luchthaven Barcelona. een minibus brengt u en u ophalen van de terminal. Betalen van een beetje meer je kunt huren uw VIP service en transfers zal worden gemaakt met uw auto. Bovendien, kenmerken in haar faciliteiten een garage als je wilt dat ik wat herziening doen terwijl u op reis. Reserveringen kunnen gemaakt worden door telefoon of internet.

Adblock
detector