Tuneados auto’s met karton, de waanzin van een fotograaf

In Amsterdam zijn ze beginnen om een ​​aantal merkwaardige tuneos auto te maken door fotograaf Max Siedentopf van. Maakt gebruik van kartons en geeft toe niet te weten de eigenaren.

Tuneados auto's met karton

Tuneados auto's met karton

Tuneados auto's met karton

Tuneados auto's met karton

de stemming Hij stopte het leven zijn beste momenten een paar jaar geleden, althans in Spanje, maar we moeten nog herinneren dat de tijd en willen een relatieve tribute te maken, zoals de fotograaf Max Siedentopf.

De straten van Amsterdam en auto's die de moeite waard is om u over tuneos bijzonder, die weinig meer dan nodig dozen en tape. De merken hebben de voorkeur auto Peugeot, Audi, Volkswagen, Opel en up stoel, tuneando zijn stijl met enkele antieke modellen. De foto na rolroeren nemen nieuwe bumpers, meer agressieve grille, side skirts en luchtinlaten op de motorkap onder andere stukken. Al deze elementen, natuurlijk, gemaakt met karton.

Deze kunstenaar geboren in Windhoek (Namibië) is de auteur van andere excentrieke creaties zijn te vinden op zijn persoonlijke website.

Het valt nog te bezien of de 'getroffen' door dit idee van Max zo blij zal zijn wanneer de auto zij met deze bijzondere esthetische, als de fotograaf niet schelen om het allemaal te nemen na het maken van zijn foto's.

U kunt ook geïnteresseerd

Glijdt 10 amazing auto's

De beste auto tuning SEMA

Miniatuurauto's gemaakt met plasticine

Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

Adblock
detector