Video: Leer hoe voertuigen die op de luchthaven

luchthaven voertuigenluchthaven voertuigenluchthaven voertuigenluchthaven voertuigen

Als je ooit naar een luchthaven geweest, dat je ooit afgevraagd hoe een van die stappen die passagiers brengen van een vliegtuig naar de machine zelf en bewegen alsof het een auto werkt. Of wat draagt ​​de motor van het voertuig te duwen weegt 378 ton per vliegtuig. Autopista we vertellen in deze video verslag in detail hoe zij zijn vier van deze voertuigen te werken tot deur in een luchthaven.

In dit geval, met de hand Iberia, Wij hebben toegang tot deze voertuigen in gehad terminal 4S de De luchthaven Madrid-Barajas Adolfo Suárez. De eerste van deze voertuigen voornoemde ladder, waardoor passagiers op en neer het vliegtuig; Als u de film 'Liar Liar' hebt gezien, weet je nog Jim Carrey geüpload in een van hen op volle snelheid parallel aan het vlak. We namen ook de bus waarin rekening passagiers in een vliegtuig geparkeerd afstand van de terminal, bekend als tuinier op de luchthaven.

Het derde deel van de auto's die we tot u gesproken is het hefplatform, waardoor materiaal de houders tillen gelijk te houden of juist voor de vliegtuigcabine. En tot slot, die bekend staat als 'Push-back', verantwoordelijk voor het verplaatsen van het luchtvaartuig vanuit een positie van 'vinger' (de tunnel die het aansluitpunt met het vlak) een zone verplaatsbare zelf. Mis het niet!

- Tweede deel van het rapport: Video: in de ingewanden van de luchthaven, een stad voor honderden voertuigen.