Beste moment convertibles

Best Rafter 2017Best Rafter 2017Best Rafter 2017Best Rafter 2017

Convertible auto's, cabrio's, ster dromen van duizenden automobilisten te popelen om de vrijheid te ervaren, idyllisch gevoel de wind in aanwezigheid van een dak vrijgemaakt. En dus, hoewel het soortelijk gewicht van de omzet is laag, bijna iedereen die het voornemen kon men want er zijn niet minder dan 45 verschillende modellen van auto's ontdekt met betrekking tot "de meest" voor de amateur. En Autopista.es zijn verder gegaan en We hebben gekozen voor de "Over de meeste" dus je kunt een echte idee van de vele auto's cabrio's op de markt te hebben.

Airscape Citroen C1goedkoper Cabrio: Citroen C1 Ariscape

Citroen C1 Airscape momenteel met minder dan 10.000 euro de goedkoopste cabriolet die gevonden kunnen worden in Spanje zelfs voorafgaand aan Peugeot 108, die deelt tot de laatste schroef en het is ze, samen met de Toyota Aygo drie hoekpunten van een gezamenlijke productie-overeenkomst voor een kleine stadsauto, terwijl de Japanse versie bevat niet de descapotable-. Hij bekend om zijn stedelijke behendigheid, met slechts 3,5 m lang en is verkrijgbaar met een enkele motor, één-liter, drie-cilinder 82 pk met de aankondiging van een verbruik van 4,3 l / 100 km.

Rolls-Royce Drophead CoupeDe duurste cabrio: Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé

De "piek", waarvoor de Phantom Drophead Coupé Rolls Royce meer dan een half miljoen euro Ongeveer- 33.500 euro tot enkele dakspant verwerven zou, in plaats daarvan, zou niet toestaan ​​dat veronderstellen om 's werelds duurste cabriolet te leiden, en ook een van de zwaarste met meer dan 2.700 kg. Een atmosferische V12-motor van oorsprong BMW 460 pk en meer dan 73 MKG is verantwoordelijk voor het verplaatsen van dit compendium van luxe en raffinement dat een andere dimensie aan het begrip optionele uitrusting, waarin het embleem onder Spirit of Ecstasy in puur goud (geeft meer dan 8.800 euro). Als dat nog niet genoeg is, kun je 100 km / h in minder dan 6 seconden en roll bereiken tot 240 km / h. maar niemand mag lage emissies verwachten, zoals aangekondigd gemiddeld verbruik is 14,8 l / 100 km.

Ferrari 488 SpiderDe krachtigste cabriolet: Ferrari 488 Spider

Niet verrassend, de snelste en krachtigste cabriolet is gemaakt in Italië door Ferrari. In dit geval is de Ferrari 488 Spider niet alleen boven 325 km / h, versnelt 0-100 km / h in 3 s en kan af van 19 in 1000 meter Dankzij de 669 CV die voortvloeien uit hun supercharged V8 van 4 liter. Uw enige optie versnellingspook is een dubbele koppeling en 7 relaties die laat zien hoe lang geleden handmatige wijzigingen zijn niet langer de dominante keuze tussen sport. De prijs van meer dan een paar honderd euro 264.000.

KTM X-Bow RDe meest radicale convertible: KTM K-Bow R

Nee, niet Ferrari. Met toestemming van Caterham Super Seven, de KTM K-Bow R is de meest radicale cabrio die we kunnen vinden, minder dan 900kg gewicht en bijna 300 pk gewonnen uit de 2,0 motor Volkswagen oorsprong, geïnspireerd door de Golf GTI en zo was de manuele zesversnellingsbak. Het achterste voortstuwing, elektriciteitwarmteratio dan 2,9 kg / CV, carbonchassis vlakke bodem koolstof en kevlar, Recaro zitplaatsen in drie maten gewicht ... die een aantal ingrediënten die we meestal vinden in de beste auto circuit.

Mazda MX-5De meest opwindende roadster Mazda MX-5

Protagonist voor meer dan een kwart van de wereld van dromen eeuw, de Mazda MX-5 is een van die rafters die altijd tevredenheid van de klant door het mengen direct rijsensaties onder een ton gewicht -minder, macht betaalbare en redelijke prijs. Het is waar dat het is klein, niet erg geschikt voor mensen die schuren of hoger zijn dan 1,9 meter en bladeren in de achtergrond elementen bewoning als opbergvakken, maar beide versie 2.0 en 1.5 tonen vooral kanunniken van sportiviteit moeilijk te vinden. In de afgelopen maanden een RF metalen dak Targa-versie is toegetreden tot de klassieke canvas dak.

U kunt ook geïnteresseerd

KTM X-Bow, reizen met een auto circuit

Ferrari 488 Spider, zo radicaal als uniek

Mazda MX-5, meer emotionele Cabrio