auto’s worden geboren met het bord “te koop”

Je hebt de auto geparkeerd met het bord "te koop"? De kraan kan u: in Madrid een wet tegen de illegale verkoop van auto's is verstreken. Gisteravond, en "ze opgeruimd" de straten en trok ongeveer 40 voertuigen.auto's worden geboren met het bord


Ze hadden niet eens 24 uur geleden dat de wet was goedgekeurd en had al actie ondernomen. Madrid heeft verboden het parkeren van een voertuig om verder te gaan "illegale activiteiten" uit te voeren. Wat betekent het?
Elke auto die zich bezighouden met straatverkoop, die wordt aangekondigd verkopen of verhuren of worden gebruikt om reparaties aan de straat te maken kan worden gesleept. bedoeling caravans gebruikt met enige mate van duurzaamheid wordt eveneens verwijderd.
Het idee is om te vechten tegen de maffia die in Madrid hebben zich verspreid en die zich bezighouden met het kopen en verkopen van voertuigen. Echter, elke persoon die een bordje "te koop" heeft gezet up zal ook worden beïnvloed.
De boete is 90 euro; Bovendien, om de auto op te halen, moet je betalen deposito's Crane (een andere 130 euro).
Buren van de "gekapte" -het gebied op Crane Avenue Oporto- hebben niet geaarzeld om zijn tevredenheid te tonen: eindelijk parkeren. Maar critici zeggen dat dit scherm media gebeurt 's nachts, zodat alleen "voor de show".
De vorige verordening kon de verwijdering van een voertuig "toen hij meer dan zeven dagen in dezelfde plaats was." Nu is die tijd teruggebracht tot slechts vijf dagen.
Madrid City Council is ook bezorgd over de scams die, naar verluidt, toeristen last heeft van een aantal taxichauffeurs. Dus in december zal machines Eerlijkheid plaatsen: de gebruiker kan een ticket voor het instappen van het voertuig door de kosten van de reis. Dus, dan zal er geen verrassingen.

Het systeem zal vergelijkbaar zijn met parkeermeters die al in de stad aanwezig zijn. Eerst zullen in het Barajas vliegveld en treinstations van Chamartin en Atocha worden geïnstalleerd. De gebruiker ontvangt een bonus ontvangen met drie exemplaren (één voor hem en twee voor de bestuurder, die op hun beurt hen te doen toekomen aan Caja Madrid, de financiële instelling die zorg zal nemen van dit nieuwe systeem).
In Barcelona, ​​ondertussen, ze hebben ook nieuwe regels bedoeld om een ​​aantal illegale activiteiten te beëindigen aangenomen. Drivers zullen profiteren, omdat het een einde maakt aan de "schoner" genoemd: ongevraagde schoonmaken voorruit van auto's gestopt bij verkeerslichten wordt beschouwd als een ernstig misdrijf en wordt bestraft met een boete van tussen de 750 en 1.500 euro.

Toch zal deze regeling niet zo effectief als ze zouden willen zijn. Als we de politie bronnen besproken, hoewel ze zetten boetes, zelden krijgen ze om hen te betalen. Als patrouille bij een stoplicht, de schone verhuizing naar een ander gebied. Als ze erin slagen om ze te vangen "op heterdaad" materiaal gevorderd hen, maar ze krijgen allemaal weer voor minder dan drie euro in één van de voorheen genaamd "All honderd". Ze kunnen alleen ingrijpen wanneer ze de juiste documentatie (die niet gebruikelijk is), of wanneer iemand een klacht heeft ingediend.
Tot overmaat van ramp zijn de meeste "schoon" zijn minderjarigen. Wanneer ze worden gearresteerd, worden ze teruggebracht naar hun ouders en ze al snel terug te keren naar hun lichten.

Bezet: wat te doen met schoon en parkeren?

Adblock
detector