Geboren in eerste training center van Spanje in de wereld voor verkeersveiligheid

Verkeersongevallen zijn een wereldwijd probleem. Sterven elk jaar van deze reden meer dan 1,25 miljoen mensen, vooral in landen waar er geen preventiebeleid. Het gebrek aan middelen, technische verkeersveiligheid of de kennis om maatregelen om ongevallen terug te dringen Ze zetten waarschuwing de Royal Automobile Club van Spanje (RACE) die begon met een te ontwikkelen opleidings- en trainingsprogramma gericht op de Verenigde Naties en nu is het uitgekomen.

dus, VN, door middel van UNITAR, het agentschap voor opleiding en onderzoek, net getekend met RACE, binnen de Verenigde Naties in Genève, de oprichting van een Internationaal Centrum voor Leiderschap en Authorities (CIFAL), gespecialiseerd in verkeersveiligheid. Spanje wordt zo de Training Center over verkeersveiligheid wereldwijd. Met dit initiatief, RACE ter beschikking van de ontwikkelingslanden hun kennis en ervaring voor de opleiding van technici, opdat deze te implementeren hun ervaring in Spanje op te lossen en het probleem van ongevallen te stoppen in hun respectieve landen. De ondertekening ceremonie werd bijgewoond door de VN-onder-secretaris-generaal, Nikhil Seth, en de voorzitter van RACE, Carmelo Sanz en het Spaanse ambassadeur bij de VN, Cristóbal González Aller. "Met de oprichting van dit opleidingscentrum van de VN, zei de president van RACE, het werk dat in de afgelopen jaren in de weg preventie in Spanje (vergeet niet dat in de afgelopen tien jaar verkeersongevallen hebben verminderd wordt erkend in ons land 60%). Ahead om te helpen bij andere landen om verkeersongevallen recudir".

in deze Training Center van de VN, Beheerd door de RACE, een uitgebreid programma van de verkeersveiligheid zal worden gehouden met het oog op een zekere mate van Expert in Management en beheer van de verkeersveiligheid te verkrijgen door middel van het uitvoeren van een postdoctorale opleiding, in samenwerking met de universiteit van Alcala de Henares. Op deze manier kunnen professionals hun kennis in verschillende gebieden van preventie en interventie uit te breiden.

De cursussen zijn gepland om te beginnen in april 2018 en elk zal ongeveer 4 weken (300 uur training) duren. RACE verwacht elk jaar tot vier jaar, wat overeenkomt met ongeveer 100 mensen te vormen vieren.

U kunt ook geïnteresseerd

Rijlessen: RACE en NCEA samen om de opleiding van jongeren te verbeteren

DGT zal zijn beleid radar voor het hoge aantal ongevallen te veranderen, weet je het zeker?