online sloopwerven: dus al verkopen tweedehands onderdelen

online sloopwerven: dus al verkopen tweedehands onderdelen

Het Nationaal Instituut voor de Statistiek (INE) toonde een figuur die een cruciale aanwijzing over het gedrag van de gebruikers bij de aankoop van iets geeft: elk kwartaal, het aantal mensen dat het kopen via het internet steeg met 4,6%. Het is een feit dat vandaag de dag, geen enkel bedrijf kan negeren. de sloopbedrijven ofwel en, hoewel ze traag in komen zijn geweest, hun grotere aanwezigheid op het internet heeft geleid tot een stijging van de omzet opgetekend sinds begin 2016. Daarom lijkt het erop dat in de toekomst naar een junkyard het vinden van een stuk zal iets anekdotisch.

Vernieuwen of sterven, dit is het uitgangspunt dat de sloopbedrijven hebben omarmd. Het is waar dat het duurde meer dan andere bedrijven, maar beter laat dan nooit. Tot nu toe, de meeste van de sloopbedrijven niet over een online winkel die hen zou toestaan ​​om tweedehands onderdelen te verkopen. Bovendien zijn aanwezigheid in het netwerk was puur informatief: het doel was om hun fysieke locatie weer te geven. Na de aanpassing aan de door de technologie ingesteld tempo, 90% van de Spaanse sloopbedrijven die op de eerste pagina van Google verschijnen bieden stukken op maat. En niet alleen dat. Sommigen van hen te vergemakkelijken het proces om een ​​voertuig af te melden en hebben een nieuwsrubriek met praktische informatie over het rijden routes, plaatsen om te stoppen ...

Deze recycling proces is geweest als voor de hand liggende gevolg een toename van de online verkopen in de afgelopen maanden: de stijging heeft geschoten 200%. Sloopbedrijven weddenschap niet alleen maar uit andere sectoren ingevoerde e-commerce technieken toe te passen, deze winkels zijn ook bekend hoe aan te passen aan een opkomende markt. Hoe? Met een goede basis in de vorm van web, positionering technieken en aandacht voor de klant onmiddellijk. Dit is hoe de prestaties zijn erin geslaagd om grote hoeveelheden van de voorraad die in de sloopbedrijven te krijgen.

Natuurlijk, niet genoeg om een ​​aanwezigheid op het internet te hebben. Men moet weten hoe te zijn. Volgens het INE, de sectoren met een hoger inkomen zijn reisbureaus en touroperators met 20,8% van de totale omzet in het luchtvervoer gevolgd (13%) en kleding (5,6%). Door bijvoorbeeld op de tafels, hebben de sloopbedrijven geleerd dat het digitale tijdperk en de nieuwe formules zijn die nodig zijn om de aandacht van de consument vast te leggen. Online verkoop kan profiteren van zowel de workshops en individuen de behandeling van deze, in toenemende mate, ze voeren hun eigen reparaties het redden van de tijd en de kosten van het reizen naar een autosloperij.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

- Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

- Hoe werkt een sloop werk?

- Sloopbedrijven, een grote anti-crisis-oplossing

- Het schrappen van workshops tot een minimum beperkt