SUVs bekend Suzuki: Jimny, Vitara en S-Cross

Suzuki, een merk met een grote traditie in de SUV wereld van vandaag biedt drie SUV-modellen in het assortiment: een echte Jimny, Vitara modern en compact gerenoveerd S-Cross.

Dus de SUV bereik Suzuki: Jimny, Vitara en S-Cross

Dus de SUV bereik Suzuki: Jimny, Vitara en S-Cross

Dus de SUV bereik Suzuki: Jimny, Vitara en S-Cross

Dus de SUV bereik Suzuki: Jimny, Vitara en S-Cross

Suzuki praten over, in het bijzonder in ons land, zeker spreken van oudsher off-road rijden. We spreken van een toonaangevend merk in zijn genen wegrijden asfalt, het verstrekken van oudsher in staat om optimaal te modellen te reageren wanneer de weg is ingewikkeld en een waarde interessant.

nu, Suzuki heeft drie producten die deel uitmaken van haar SUV bereik in onze markt. De belangrijkste nieuwigheid, kwam een ​​paar maanden geleden, is de compacte Suzuki S-Cross. Volledig binnen en buiten gerenoveerd, Deze derde generatie toont nu een veel aantrekkelijker pakket, met meer persoonlijkheid, meer SUV dan ooit, getooid met een meer rechtopstaande grille groot, met veel aanwezigheid en interieurs waar de sprong in kwaliteit is meer dan duidelijk.

Suzuki S-Cross

Geen verandering in de lengte, Suzuki S-Cross (Deze link u hun test) volgt meet 4,30 meter, maar draagt ​​ter versterking imago meer campera de hoogte op de grond, Nu 18 centimeter, dankzij nieuwe banden en een hogere schorsingen. Hoogtepunten zijn de twee nieuwe benzinemotoren Boosterjet Ze zijn het bereiken van de range, Driecilinder 1.0 met 111 pk en 1.4 viercilinder en 140 pk rijdt ook zijn kleine broertje, de Suzuki Vitara.

Beide zijn vrijgesteld van registratie belasting CO2 minder dan 120 g / km homologeren. in Diesel Suzuki S-Cross blijft de efficiënte motor bieden 1.6 120 pk. Het is een auto die is ontworpen voor het asfalt om onverharde wegen, maar de waarheid is dat het dekt heel goed het record in deze gevallen.

machtVan 111-140 pk
gemiddeld verbruikVan 5,0 liter / 100 km
versies4x2 en 4x4
lengte4.30 meter
romp430 liter

Suzuki Vitara

Suzuki VitaraEen stap naar beneden in grootte wordt geplaatst de Suzuki Vitara, geboren in 1998 als een terrein model, die nu in haar vierde generatie (Verscheen vorig jaar) en is erin geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en aan te passen aan veranderende tijden. Zijn beste troeven zijn te vinden in zijn motoren kort "gastones", bijzonder Diesel genoemde 1.6 120 pk, in zijn wendbaarheid in de stad en goed gedrag op onverharde tracks, vooral met 4x4-versies. 


De Suzuki Grand Vitara (deze link vindt u de test te vinden) biedt ook grote kracht van asfalt zonder rekening te houden voor het comfort en de effectiviteit van de goede weg. In aanvulling op de dieselmotor, heeft het twee benzinemotoren: A 1.6 ook 120 pk en de laatste 140 pk sterke 1.4 Boosterjet macht.

macht120-140 pk
gemiddeld verbruikVan 4,0 l / 100 km
versies4x2 en 4x4
lengte4.17 meter
romp375 liter

Suzuki Jimny

Suzuki JimnyTenslotte in het traject van Suzuki Figuur onbrandbaar Jimny, de smallNiet meer authentieke SUV met tractionOp en uitgebreid aanbod grote off-road kwaliteiten. Ook een van de beste prijs-kwaliteitverhouding die vandaag de dag te vinden in de markt.

Onveranderlijke afgelopen jaren, de AWD Suzuki Jimny, laag gewicht, hun rigide en hun hartlijnen een uitstekend niveau TT maken het tot een echte specialist "off-road". Het wordt aangeboden met een enkele motor, de 1.3 benzine 85 pk.

macht85 CV
gemiddeld verbruikVan 7,1 liter / 100 km
versies4x4
lengte3,54 meter
romp113 liters

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Brand nieuwe Suzuki

Toyota en Suzuki, om een ​​alliantie te ondertekenen

De Suzuki Baleno, getest

Adblock
detector