De ruimste auto’s in 2016: eigen metingen

De bredere en ruimere auto's in 2016De bredere en ruimere auto's in 2016De bredere en ruimere auto's in 2016De bredere en ruimere auto's in 2016

En we eindigde in 2016 Autopista.es Technical Center met bijna 200 auto's getest en gemeten. De gloednieuwe gedurende dit jaar al, evenals het bieden van een paar dagen geleden de lijst met auto's die minder verbruikt het jaar, afgesloten auto dit keer willen we de nadruk leggen op meer auto's die wij hebben verrast door hun ruimte. We hebben geen lijst dit keer omdat het onmogelijk is om te praten over de bredere, aangezien volgens de geselecteerde dimensie (Hoogte, breedte, ruimte voor de benen, romp capaciteit etc ...) U zult beide modellen winnen. Wat wij bieden vandaag de dag, daarom is het een selectie van auto's die we de aandacht hebben getrokken voor een bepaalde ruimte of wat ze terug te brengen.

zeer grote twee kleine ...

vandaag voor het eerst beginnen we het over de nieuwe Suzuki Baleno. Het is een gebruiksmodel 4 meter lang (Het is in het midden van zijn soort), maar waarvan de binnenruimte wordt zonder twijfel de referentie in zijn categorie. met een lengte van het interieur bruikbaar 184 cm gemeten (A Renault Clio bijvoorbeeld 175 cm), een beenruimte de achterbank van niet minder dan 77 centimeter (70 biedt een Peugeot 208, bijvoorbeeld) en een kofferbak van 390 liter (Verkoper Seat Ibiza heeft 350 liter bijvoorbeeld), kunnen we een idee van de enorme totale amplitude te krijgen. Dus behalve in breedte, de Suzuki Baleno binnen kon in aanraking komen met hoogwaardige auto's zoals compact Opel Astra, Volkswagen Golf, Renault Megane... een verrassing dit jaar.

Als we praten over een tweede model dat heeft ons verrast door de metro binnenlengte, Dat is de nieuwe Ford Ka + ook. met 177 centimeter lang en identificatie inwendige 70 centimeter beenruimte achterzijde, is de kleine man meer in staat is nu van de categorie. Omdat, ondanks veel volume, eigenlijk meet slechts 3,93 meter lengte. Een andere aangename verrassing.

Ford Ka +Een coupe en een SUV

veranderen nu radicaal concept car. Deze keer willen we het hoogtepunt toenemen in kofferbak die heeft ervaren de nieuwe Audi A5 Coupé, bijvoorbeeld, is het sindsdien verdwenen na de update van 400-460 liter, zolang onze eigen dimensies. Beide modellen, uiteraard gemeten als voorwielaandrijving. Lijkt misschien klein, maar houd er rekening mee dat de auto een coupe en buitenwaarts groeit alleen 4 centimeter. Deze laars ondersteunt ook de bagage van vier mensen, omdat hun vormen zijn zeer regelmatig en bruikbaar. Een doorbraak, geen twijfel.

ander verrassend grote auto we hebben dit jaar gemeten, en dit geval is geen wonder om zijn grote uitwendige afmetingen, heeft het de nieuwe Audi Q7 geweest. Positioneert zich zo zeker als de meest leefbare luxe SUV... nog steeds ver achter die auto's die hebben drie echte ruimtes waarheid.

Kia OptimaKings boot

Tot slot hebben we ook benadrukken berucht als een herinnering dat er geen twijfel blijven boot koningen in hun respectievelijke categorieën, Octavia en de Honda Civic, zowel de sedan en wagon variant. In beide gevallen meer dan 600 liter. Ze hebben ook hier holle eer de nieuwe Skoda Superb en Kia Optima, zoals Onovertroffen werkelijke lengte van het interieur: Niets meer en niets minder dan 1 meter en 96 centimeter lang. En ja, de nieuwe Kia Optima is bijna gelijk aan de tot nu toe onaantastbaar Superb. We zullen volgend jaar zien wat ons te wachten staat.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Kleine auto's met betere binnenruimte

De beste compacte gezinsauto: Welke meer slurf?

De beste grote SUV-markt