Een ‘afdekplaten’ waarin geldboeten online verkoop Sweeps vermijdt

Een 'afdekplaten' waarin geldboeten online verkoop Sweeps vermijdt

Het doel is duidelijk: illegaal ontwijken radar snelheid. Alles wat minder bereid zijn om te verhuizen naar toegestane maximumsnelheid, het laatste systeem dat hen is overkomen is verrassend eenvoudig. Het is een ondoorzichtige canvas, als een sluiter, tot inschrijving te verbergen wanneer een controle wordt geplaatst naast het stuurwiel wordt bediend. Het is zeer vergelijkbaar met de iconische draaitafel dat James Bond middel dat gebruikt wordt in een van zijn films.

Het apparaat wordt op beide platen en door afstandsbedieningssysteem, mogelijk collegegeld verbergen achter de zwarte zeil in minder dan twee seconden, snel genoeg om radar te ontwijken.

Maar niet alleen het dient om flitspalen te vermijden. Degenen die het in bezit ook gebruikt voor andere doeleinden, zoals circulaire busbanen straffeloosheid of voorkomen parkeerboetes.

door 80 euro U kunt een van deze instrumenten online shopping sites zoals eBay. 's ochtends van Groot-Brittannië The Mirror zegt het product heeft bereikt in de afgelopen maanden enkele honderden sales. Maar zijn succes gaat verder dan de handel: video's op Youtube waar hun werking wordt getoond ophopen vele duizenden reproducties.

De deskundige advocaat Nick Freeman motorsport duurt een aantal rechtszaken tegen 'verdacht van het gebruik van dit type apparaat' drivers. Schat dat, op de wegen van Groot-Brittannië al gebruik van 'duizenden automobilisten'.

U kunt ook geïnteresseerd

5 anti-radar trucs, echt werken ze?

Radars pissig drivers

Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis