Lada X-code, de nieuwe kleine SUV Russian

Lada zal een nieuwe auto in zijn bereik voor 2017: de X-code. Het zal een vergelijkbare grootte SUV Nissan Juke en gedeeld platform met Dacia zijn.

Meer rivalen in de strijd van de kleine SUV's: die vanuit Rusland Lada X-code

Meer rivalen in de strijd van de kleine SUV's: die vanuit Rusland Lada X-code

Meer rivalen in de strijd van de kleine SUV's: die vanuit Rusland Lada X-code

Meer rivalen in de strijd van de kleine SUV's: die vanuit Rusland Lada X-code

AvtoVAZ, de Russische fabrikant grotendeels in handen van Renault-Nissan, heeft net getoond op de Moscow Motor Show zijn nieuwste project: A Kleine SUV zoek zeer modern dat de Lada Röntgenstraal, gekenmerkt door varen vormen zijdeuren en een unieke uitstraling.

Terwijl de Lada X-Ray -een model en de productie met behulp van hetzelfde platform voor alle Dacia- Het werd nu aangetoond op versie Cross Concept, met zijschermen en meer hoofdruimte, om het te maken meer Campero; X-code, dat is de naam van het nieuwe concept car Lada, maakte hij zijn eerste verschijning voor het publiek.

Het ontwerp van de Lada X-code Steve Mattin is momenteel chief designer van AvtoVAZ en, eerder, de vader van modellen zoals de Mercedes ML en GL. Alle werkzaamheden in de buurt van Lada X-code, die een heeft relatief goed kijken naar wat er zou kunnen de auto waarvan de productie volgend jaar te beginnen, Er is plaats in de gebouwen van de firma Tolyatti, historische want er werd gestart in 1977 de productie van de iconische Lada Niva.

Lada X-code, motoren en transmissies

De Lada X-code rivaal SUV al aanwezig in de Russische markt als zou de Nissan Juke, Renault Captur, Skoda Yeti, Peugeot 2008 ... Als de eerste twee, zou hebben drukvulling Bank lichamen vermoedelijk Alliance, de 1.2 TSI vier cilinders- maar, in tegenstelling tot hen, misschien met een toegenomen aanbod vierwielaandrijving versies, deze mogelijkheid bij Juke is geconcentreerd in de twee versies van hoger vermogen, maar ook de Renault Captur overwogen.

Onder de bijdragen van Lada X-code zou de zogenaamde Lada Connect, een telematicasysteem Smartphone die informatie naar de auto en in de nabije toekomst kan sturen, genieten van cloud services.

De functies van de Lada Connect zijn vergrendelen en ontgrendelen autodeuren, hun status controleren, zet de lichten of toeteren de hoorn om het te vinden op een parkeerplaats, neem de auto op een kaart, meldingen van elke klap ontvangen of als de auto het is gesleept. Het zal ook mogelijk zijn om de motor te vergrendelen en het verzenden van de positie van de auto bij de politie of helpdesk, zet de airco gegevens op afstand te ontvangen over onderhoud en maakt een afspraak of informatie hebben het oplossen van problemen op afstand. Het systeem analyseert, eveneens, het aanbieden van dagelijkse rijtijd statistieken.

Lada X-Ray en Vesta Sport, sport versies

In aanvulling op deze jas versie van Lada X-Ray en X-code binnenkort zal worden geïntegreerd in het bereik van de fabrikant verkoopt meer auto's in Rusland, zowel de eerste, X-Ray als de Lada Vesta, de compacte vierdeurs sedan, zijn gepresenteerd paden sportieve versies die binnenkort bereiken productie.

Lada Vesta Sport

buiten een agressiever en aerodynamische apparaten, deze versies onderscheiden zich voor de hoogte verlaagde ophanging of de bijdrage van grote diameter wielen 18 ". Lada X-Ray en Vesta Sport, zoals ze worden genoemd, hebben een 1,8 liter motor uit de oorspronkelijke 122 pk tot 150 met de veranderingen in de uitwisseling van uw motor en het uitlaatsysteem.

U kunt ook intersar

Vesta Lada sedan, de 'low cost' Russian

Renault Kaptur, hun meest off-road alleen voor Rusland

AvtoVAZ Xray Concept, de luxe SUV uit Rusland

Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

Adblock
detector