De nieuwe sportwagen rechtstreeks naar Apollo 2016 Geneva Motor Show

2016 Apollo supercar zal worden gepresenteerd op de Autosalon van Genève 2016, een denominatie die de naam Gumpert en een detail vooruit verliest.De nieuwe sportwagen rechtstreeks naar Apollo 2016 Geneva Motor Show

De naam van Apollo 2016 zal de nieuwe voorstellen super sportwagen die tot voor kort wisten we als Gumpert Apollo en zal naar verwachting een evolutie zijn. We kunnen volledig te zien in de Geneva Motor Show 2016, want nu de handtekening toont slechts een klein detail van wat lijkt op een van de uitgangen van het uitlaatsysteem worden. De in dit kleine deel van de achterste lijnen, beschrijven een design groep. De fabricage code draait naam 'Arrow' (Pijl) en maak gebruik van een centraal geplaatste rotor dat alle stroom zendt naar de achterwielen.

Gezien het feit dat de Gumpert Apollo 2012 engine beschikbaar 848 CV en woog 1.100 kg, Apollo is naar verwachting tot en met 2016 biedt een verbetering in elk opzicht. In het begin van maart vindt u het licht zien wanneer het opent de 86ste editie van Geneva Motor Show 2016.

U kunt ook geïnteresseerd

Gumpert Explosion, de terugkeer van de super sportwagen coupe

Gumpert Tornante 2015

Adblock
detector