Nieuwe Seat Ibiza 2017: zo zal het nut verkopen

In 2017 komt de nieuwe Seat IbizaIn 2017 komt de nieuwe Seat IbizaIn 2017 komt de nieuwe Seat IbizaIn 2017 komt de nieuwe Seat Ibiza

de Seat Ibiza 2017 Het is al in volle laatste rechte lijn de testfase op de openbare weg. Technische managers proberen om de recente problemen die zich voordoen voordat ze in productie gaan volgend voorjaar te poetsen.

Eerder in de maand februari we zien de eerste foto's ambtenaren zullen de vijfde generatie van de Seat Ibiza. Een model werd eerst geïntroduceerd in 1984 en die zetelstuk geopend productie in de fabriek in Martorell (Barcelona).

de Nieuwe Seat Ibiza Het zal vrijwel identiek aan de computer gegenereerde afbeelding die wij aanbieden in deze informatie. De eerste keer dat u kunt kijken live zal worden langs de volgende Geneva Motor Show, die opent zijn deuren in de eerste week van maart 2017.

De eerste tests gepland voor de openbare weg datum is rond eind mei en Het zal gaan over de verkoop bij het starten van de zomer, terug in de maand juni 2017.

Seat Leon miniuatura

De nieuwe Seat Ibiza zal profiteren van de verkoop succes en een goede acceptatie van het beeld van zijn oudere broer, seat Leon, onlangs bijgewerkt. Seat Ibiza toekomst zal dan ook meer "mini" Seat Leon dan ooit. Zijn beeld zal dichter bij de compact te krijgen en zo zal hun acties, groeiend en overtreffen zijn lengte aanslag tot nu toe: de 4,06 meter waar zij beschikt over model nog steeds te koop. een utilitaire langer, ruimer en de verkoop van complete uitrusting wordt verwacht.

Daarnaast zal de nieuwe Seat Ibiza die verantwoordelijk is voor het merk binnen het zijn Volkswagen-groep de MQB modulair platform voor hun kleine auto, de afleiding genoemd A0. Seat Ibiza 2017 nadat de nieuwe Polo, Skoda Fabia en Volkswagen verschijnen al dezelfde basis kleine SUV Zitting: de seat Arona (Bottom foto). Zij zal dit doen in minder dan een jaar geleden dat het display van de Seat Ibiza 2017. Ook zowel de Volkswagen Polo en de Skoda Fabia zullen hun eigen stijl SUV derivaten. De eerste, de Polo SUV zal worden opgebouwd uit 2018 op grond dat het merk Landaben (Navarra).

Seat Arona 2017

Utility: veel nieuwe functies, hevige concurrentie ...

Wanneer de nieuwe Seat Ibiza komt binnen voor een heleboel tegenstanders uiteindelijk vernieuwd. In de maand maart 2017 zal rollen door de straten van de eerste eenheden van de Kia Rio en Nissan Micra.

U vindt er ook de nieuwe Ibiza met een nieuwe Citroen C3, een model met veel mechanische en aanpassingsmogelijkheden. Het is hetzelfde beleid van de nieuwe Nissan Micra. Een zeer interessante van aangezicht tot aangezicht.

Nissan Micra en Citroen C3. Face to face in 2017

de nieuwe Ford Fiesta, die Zal een van de tegenstander die de nieuwe Seat Ibiza zijn. Een model sterke betrokkenheid bij een nieuwe versie, genaamd Active en komt met een SUV uiterlijk en een iets hogere hoogte dan de standaard vijf-deurs versie. Daarnaast is deze partij wil ook om te concurreren met de top face-meer categorie: de luxe versie Vignale zal de DS 3 staan.

U kunt ook geïnteresseerd

Seat Arona: zo zal de nieuwe kleine SUV voor 2017

Alle nieuwe 2017 auto, merk tot merk

VW zal produceren in Duitsland een grotere Seat SUV die Ateca