Rimac Concept One, van 0 tot 100 km / h in 2,8 seconden

Kroatische Rimac merk brengt een voertuig
Elektrische in staat is meer dan 300 km / h.
Een origineel supercar met vier motoren
onafhankelijk en in staat voortbewegen aan
100 km / h vanuit stilstand in slechts 2,8 seconden
In het creëren van de Rimac Concept One hebben
deelgenomen ontwerpers die aan het huis behoorde
Italiaanse Pininfarina en geschoolde werknemers
leder afkomstig van de Bulgaarse firma Vilner. de
Concept One kost een miljoen
dollar, wat overeenkomt met ongeveer 813.250 in Europa
euro.

Rimac Concept One

Rimac Concept One

Rimac Concept One

Rimac Concept One

Kroatische merk lekkernijen ons met een elektrische auto die in staat is het equivalent te produceren van 1088 CV dankzij accuduur 91 kWh die zich voedt met de vier motoren, één voor elk wiel. Elke kan zelfstandig werken en Rimac heeft dit systeem genaamd 'All-Wheel Torque Vectoring ' (AWTV).

de Rimac Concept One U kunt een maximum snelheid van bereiken 306 km / h en duurt slechts 2.8 seconden te gaan van 0 tot 100 km / h. De 164 MKG torque levering tussen 0 en 6.500 toeren per minuut en van het merk aangekondigd een bereik van ongeveer 600 km. Het leeggewicht is 1950 kg, hetgeen een ongelooflijke verhouding van 1,79 kg / CV.

De afmetingen tegemoet te komen aan 4,5 meter lang, 1,9 breed en 1,2 hoog en hun slag is 2.750 mm.

Het interieur heeft een zeer sportieve en mooie uitstraling dankzij het werk van specialisten Vilner. De bestuurder informatiesystemen zijn van de nieuwste technologie en zijn perfect geïntegreerd in het interieur.

Het design van het exterieur zoekt duidelijk een agressieve en sportieve look die gemakkelijk kunnen concurreren in de markt. Ontwerpers uit Pininfarina Ze stellen niet teleur en zorg voor details. Rode en zwarte kleuren van zijn lichaam perfect gecombineerd. Een koolstofvezel kant moet een grille die lijvige en een set van achterlichten met diepte effect geeft, exclusief Concept One toe te voegen.

De Rimac Concept One zal de presentatie van dit jaar op de Salon Privé gehouden in Londen (UK) van 5 tot 7 september en hebben het geld en was gelukkig genoeg om 88 eenheden -alleen kopen zullen genieten van de markt- auto uiterlijk en gedrag dat kan inspelen op de toekomst van de auto's in zijn klasse, en kan eenvoudige maar elegante Italiaanse accenten verwennen. Pininfarina is duidelijk dat de geest -en zijn diseñadores- legde zijn hand op hem.

Wat vind jij van dit nieuws? debat over forums met andere motorsport liefhebbers.

Adblock
detector