Renault Clio Grand Tour 2013 stijlvolle wagon versie

Renault Clio Grand Tour 2013 stijlvolle wagon versie

Renault heeft gevorderd de belangrijkste details van de familie Grand Tour of de nieuwe Clio Estate versie. Het zal de markt kwam in maart volgend jaar en zal worden aangeboden met vier motoren tussen 75 en 90 CV. Het volume van de ruimte in de kofferbak kan variëren tussen 443 en 1380 liter, afhankelijk van het gebruik van de achterbank.

Renault Clio Grand Tour

Renault Clio Grand Tour

Renault Clio Grand Tour

Geleidelijk wordt het bereik van de nieuwe Renault Clio wordt voltooid. Naast de vijfdeurs versies en spannende nieuwe sport variant RS met nieuwe motor 1.6 Turbo 200 pk, nu is het de beurt aan veelzijdiger Clio en vooral geschikt voor gezinnen, Clio Grand Tour (of landgoed, afhankelijk van de markt).

Renault Clio Grand Tourde Renault Clio Grand Tour Het zal de Europese showrooms bereiken in maart volgend jaar. In het technische gedeelte, wijst hij op de integratie van de nieuwe familie van Energy-motoren, waaronder de drie-cilinder 0.9 turbobenzinemotor TCe 90 pk en 1.5 dCi Diesel 90 pk opgenomen. Mechanische voorziening wordt aangevuld met 1,2 atmosfeer benzine en 75 pk 1.5 dCi 75 pk. Van deze, de meest efficiënte volgens de officiële gegevens vrijgegeven door de ondertekening van de diamant is de Energie 1.5 dCi 90 pk, waarvan een gemiddeld verbruik van slechts te verklaren 3,2 l / 100 km en een niveau van 82 g CO2 / km. Het type versnellingsbak handgeschakelde vijfversnellingsbak, maar later ook mogelijk zijn om een ​​deel van de mechanische combineren met automatische dubbele koppeling zestraps EDC.

Zoals gebruikelijk in dit soort versies vertrouwd lichaam, nieuw Clio Grand Tour zal een veelzijdig interieur dat een maximum aan comfort en ruimte voor de inzittenden zoekt functie. Het Franse merk heeft gevorderd enkele interessante feiten, zoals de laadruimte in de romp. Het volume in hetzelfde met de achterbank van de uitgevouwen 443 liter, ruimte kan oplopen tot 1380 liter Als de rij zittingen is gevouwen. Ook bij deze rij wordt gevouwen, Renault zegt dat de Clio Grand Tour Het biedt een maximale laadlengte up 2,48 m.

Niet in slagen om de specifieke kenmerken van de apparatuur te realiseren Renault Clio Grand Tour afhankelijk van de markt, waar het wordt verkocht, kunnen we anticiperen op een aantal elementen en veiligheidsvoorzieningen, comfort, multimedia en entertainment heel interessant. Onder hen, de intelligente keyless entry voor alle versies, het apparaat helling begin help Hill Start, LED-verlichting, bluetooth hands-free-systeem voor mobiele telefoons en, in sommige versies, R-Link multimediasysteem met navigatie en zeven-inch touch screen.

Ontdek al het nieuws van Geneva Motor Show 2013Renault Clio Grand Tour 2013 stijlvolle wagon versie

Adblock
detector