Skoda Karoq 2018: de “mini” en vervangende Kodiaq Yeti

Nieuw platform, technologie, design ... en nieuwe naam. De plaatsvervangende Skoda Yeti kan Karoq worden genoemd en komen in eind 2017 of begin 2018. Seat basis in Ateca zullen delen.

Skoda Karoq: dus de vervanger van de SUV zal worden Yeti genoemd

Skoda Karoq: dus de vervanger van de SUV zal worden Yeti genoemd

Skoda Karoq: dus de vervanger van de SUV zal worden Yeti genoemd

Skoda Karoq: dus de vervanger van de SUV zal worden Yeti genoemd

We hebben veel de laatste maanden van de nieuwe SUV van Skoda gesproken. De nieuwe Kodiaq, al op de markt, is een sensatie en de Tsjechische merk en de afronding van het moment voor China veroorzaakt, lancering van nieuwe spectaculaire Kodiaq Coupé. Er is geen twijfel dat dit type voertuig een groot deel van de rol van de te nemen nieuwe reeks van Skoda. Ja, de grootte, positionering en prijs, het boegbeeld moet zijn de Yeti compact. O Karoq... zoals we filteren uit Duitsland.

En is dat de substituut al aan het voorbereiden voor Skoda Yeti, en de laatste tijd ik heb gesproken, lijkt definitief worden bevestigd dat Het zal Karoq worden genoemd. Het is zinvol, volgens zijn gelijkenis met de grote Kodiaq en dat in een recente presentatie van Skoda werden aangekondigd twee nieuwe SUV dat het bereik te Kodiaq en Kodiaq Coupé compleet zou zijn: ze werden genoemd Model K en Q model.

Wat wel zeker is dat de nieuwe Skoda Karoq een volledige stop van de Yeti zal zijn, ongeacht de denominatie. Ligt in het bereik onder de Kodiaq, zal debuut in deze nieuwe generatie Volkswagen Group MQB platform conforme als voorstel Skoda's voor het nieuwe segment Ateca Seat. Met het, uiteraard, zullen basis delen en de meeste van zijn componenten.

Esthetisch, ja, de nieuwe Skoda Karoq een schaal Kodiaq zijn... zoals te zien is in de nieuwste illustraties door onze kunstenaar Schulte. In een paar dagen zullen we nieuwe details van een model dat zou moeten komen te weten de markt in eind 2017 of begin 2018.

Skoda KaroqSkoda Karoq: maatregelen en motoren

Iets langer dan een feitelijke Yeti gelegen was tussen stedelijke SUV en compacte Skoda Karoq het milieu moet 4,30 meter meten ook laten spleet onder een nieuwe Fabia SUV, Zoals reeds aangekondigd Stoel met Arona of Volkswagen Polo SUV met zijn toekomst.

Deze hypothetische tweede generatie van de Yeti moet ook de breedte en de romp te krijgen. Het zal de laatste aanbieding praktische oplossingen "Simply Clever", gepresenteerd door Skoda en laadvolume en eventueel overschrijden 500 liter inhoud.

wat betreft motoren, de nieuwe Skoda Karoq een aanbod zo compleet. In benzine, nieuw blok 3 cilinder 1.0 TSI zal de range versie van het programma 115 pk, terwijl boven niet mag missen de versies 1.4 TSI in twee vermogensniveaus: 125 en 150 pk, deze ACT cilinderuitschakeling systeem. in Diesel 1.6 TDI Het moet de opstap zijn met 115 pk, terwijl 2.0 TDI 150 pk Het zou boven zijn. Geen tekort aan handmatige en automatische opties DSG-transmissie met dubbele koppeling, noch meerderheidsdemocratie 4x2 versies, maar ook de mogelijkheid van het hebben van 4x4 varianten. Het is ook waarschijnlijk te bieden als een optie in 2018 hulpprogramma bastaard. Zeer binnenkort meer informatie.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Vergelijking: Skoda vs Seat Kodiaq Ateca vs VW Tiguan

Vision E Concept: zo zal het interieur van de nieuwe Skoda

Skoda bereidt zijn eerste elektrische auto

Adblock
detector