I-Pace Jaguar Concept, een elektrische SUV 400 pk

Jaguar belooft de I-Pace, zijn elektrische toekomst, op de weg in 2018. In de Concept-versie, het is een SUV met 400 pk en 500 km van autonomie.

Jaguar Concept I-Pace, de beste foto's

Jaguar Concept I-Pace, de beste foto's

Jaguar Concept I-Pace, de beste foto's

Jaguar Concept I-Pace, de beste foto's

jaguar net geïntroduceerd zijn elektrische visie op de nabije toekomst belichaamd in de I-Pace prototype Concept. Ontwikkeld zonder de inzet van het hebben thermische motoren op te nemen, de Britse firma zegt dat de productie van personenauto's afgeleide van dit concept Het zal volgend jaar worden gepresenteerd en in 2018, klaar om dealers te raken je bent.

de I-Pace Jaguar Concept beschikbaar twee elektromotoren. -Permanente magneet zijn zeer compacte diameter en 234 mm- gekoppeld zowel de vooras en achteras die zal voorzien, bij het werken in koor, 400 pk en 700 Nm. Uiteraard zal zijn andere bijdrage deze SUV op een te maken AWD model met volledige controle over de levering van uw push. Verwacht wordt dat de I-Pace Concept kan versnellen van 0 tot 100 km / h in minder dan 4 seconden; voor zover autonomie, volgens de Europese gecombineerde cyclus (NEDC) 500 km; zo dat volgens Jaguar technici, chauffeurs van dit model moeten overgaan tot slechts een keer per week te laden als dagelijkse uitstapjes meestal ongeveer 40-50 km.

de batterij, met een aluminium deel van het voertuig onder de passagiersruimte te plaatsen, heeft een capaciteit van 90 kWh, gebruikt technologie ion en heeft vloeistofkoelingDeze is verbonden met de airconditioner die eigenlijk een warmtepomp. Deze oplossing maakt het mogelijk om te verhogen, op zichzelf, 50 km autonomie van I-Pace in vergelijking met een traditionele elektrische verwarming.

I-Pace Jaguar ConceptManagement systeem ondersteunt, voor het opladen van de huisaansluiting of snelle aanval (50 kW DC stekkers), Zodat het 80 procent van het kunt ontvangen in 90 minuten of 100 procent in iets meer dan twee uur.

Jaguar I-Pace, body SUV

Die zal worden de eerste elektrische auto zal een lichaam Jaguar SUV met vijf zitplaatsen, maar in tegenstelling tot alle andere, zoals elektrificatie heeft het mogelijk gemaakt het team onder leiding van Ian Callum ontwerp uw formulieren met absolute vrijheid. zodat uw 'Advance' interieur is gebaseerd op supercar Jaguar C-X75-engined.

De bijzondere verhoudingen jaguar I-Pace laten groeien wielbasis -3,0 m in dit concept, veel voor een auto tussen 4,68 m lang - en snijd de uitkragingen. Deze maatregelen ten gunste van aspecten zoals zichtbaarheid, leefbaarheid ... of het volume van de lading ruimte, zodat de stam van de Jaguar zeer groot zou kunnen zijn: geadverteerd 530 liters capaciteit.

I-Pace Jaguar ConceptTevens maken zij het bereiken meer gestroomlijnd silhouet (Cx 0,29), bijvoorbeeld. Een lage luchtweerstand penetratie I-stimulatie gebruikt ook middelen verborgen handgrepen van de deurpanelen bereiken dorpelverbreders lucht kanaliseren rond de wielen -nieuwe 265/35 R23- of kap op een manier die ook werkt. Zelfs achterin achterruit heeft een hydrofobe bekleding op het glas zonder dat ruitenwissers, terwijl een kleine spoiler samenstelling de mogelijke opheffing van de achteras bij hoge snelheid te verminderen.

de backbone passagiersruimte in de I-Pace Jaguar Concept dit is vrijdragende longitudinale console op die, in plaats van een traditionele verandering snelheden, knoppen om te beslissen welke weg te liggen marcheren. Jaguar beloften gevoel van luxe materialen gebruikt, maar binnen een kader van duurzaamheid en werkte samen met de hoge normen van vakmanschap. Alles onder een glazen dak met geïntegreerde LED's die 's nachts, te verlichten.

U kunt ook geïnteresseerd

Formule E: Jaguar keert terug naar racen

Jaguar XF Sportbrake 2017: bevestigd en eerste beeld

Adblock
detector