2017 Bentley Continental Supersports, de snelste en meest krachtige Bentley

De Bentley Continental Supersports 2017 keert terug naar de luxe modellengamma en doet, nogmaals, als de machtigste van die gevonden in de opwekking.

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017

de Bentley Continental Supersports 2017, als het ooit was, wordt gepostuleerd als de meest krachtige versie van hoeveel kan worden gevonden in het Britse luxe model.

In deze configuratie, die met het lichaam coupé of cabrio, vinden we een esthetiek die trouw aan de traditie van het merk blijft, maar met elementen dat een auto meer radicale look, zoals luchtinlaten winnen in grootte en het aantal (we vinden in de kap) een brede gekalanderde zwart, een voorste spoiler nieuwe wet, de achterspoiler en een discrete niets nieuws diffuser, met daaraan toegevoegd wielen met afmetingen 21 inch.

Bovendien, de Bentley Supersports Continetal Het is beschikbaar met het pakket 'X Specification', Met interessante details die het model een aantrekkelijker uiterlijk te geven, als een groter aantal carrosseriekleuren om uit te kiezen, behuizingen buitenspiegels en interieur deurpanelen gemaakt van koolstofvezel en verlaat het uitlaatsysteem klaar titanium.

Het interieur van dit luxe model biedt voor het eerst een tapijt dat drie kleuren (wit, rood en zwart) combineert, zoals je kunt zien op deze foto's. Ook vonden we dat de naden opnieuw diamantvorm op het oppervlak van de stoelen afgewerkt met leder en Alcantara hoge kwaliteit.

Bentley Continental Supersports 2017: motor

de Bentley Continental Supersports 2017 Het heeft de krachtige benzinemotor W12 zes liter twin turbo en rendering 710 CV. Het maximumkoppel stijgt tot 103,77 mkg, een uitstekende respons op een auto die kan versnellen 0-100 km / h in 3,5 seconden (3,9 seconden bij het spant) en een maximumsnelheid van 336 km / h (330 km / h cabrio). De schroef is gekoppeld aan een automatische transmissie ZF acht versnellingen, die mechanische kracht zendt naar alle vier wielen, met een gegoten base kan variëren, maar is ingesteld op 40:60.

De prestaties van deze auto zijn hoog, maar ondanks de bestrijding van een gewicht 2.750 kg bij coupe lichaam en 2.900 kg voor de converteerbare. Stoppen met deze mole optimaal kan alleen met krachtige remmen, zoals het gebruik van dit Bentley, soort carbocerámicos en met afmetingen van 420 mm voor en 356 mm achter.

We wachten op de Britse firma die informatie geeft over de prijs en release datum van deze Bentley Continental Supersports 2017.

Adblock
detector