de Mercedes Class naar X: Zo kan het de nieuwe pick-up van BMW zijn!

Nieuwe BMW pick-up in 2018? eerste recreatiesNieuwe BMW pick-up in 2018? eerste recreatiesNieuwe BMW pick-up in 2018? eerste recreatiesNieuwe BMW pick-up in 2018? eerste recreaties

Een cijfer luxe auto's of premium het maken van een pick-up? Een paar jaar geleden, deze hypothese leek onwaarschijnlijk, onmogelijk. Echter, de afgelopen jaren heeft de auto-industrie heeft deelgenomen echte verrassingen, als de Eerste Diesel en de eerste Porsche SUV (de cayenne) The eerste SUV van Ferrari binnenkort worden gelanceerd of, meer recentelijk, marketing Mercedes Class X, de Eerste pick-up handtekening van de ster, een voertuig dat op zijn beurt heeft veel technische en structurele elementen met de Nissan Navara en Renault Alaska.

de volgende "heiligschennis" in de automobielindustrie kan een BMW hypothetische type pick-up. historische vijand Mercedes-Benz, zou het niet onredelijk om te denken van deze kans, alles ondanks de sportieve filosofie die altijd zowel merk Bavaria heeft onderscheiden als hun trouwste fans.

De afzetmarkt en dicteren zin en er veel landen in de wereld waarin voertuigen van het type pick-up genoeg commerciële pull, als het gebeurt in US, waar de best verkopende auto in de afgelopen jaren is de Ford F-150, een auto pick-up type. Interessant is dat Noord-Amerika, Midden-Amerika, Zuid-Amerika en over de hele wereld, zou Australië en een aantal Aziatische landen zijn potentiële kopers van deze "wild" BMW pick-up.

BMW pick-upEn hoe zou kunnen zijn de BMW ontwerp van deze nieuwe pick-up? Als eerste voorbeelden, illustraties en het verzamelen van recreaties door de Taekang ontwerper Lee, waarin het verschijnt krachtig en donker, bijna het geven van angst ... A BMW spectaculaire pick-up.

BMW pick-up: zeg nooit nooit nooit ...

In het midden van vorig jaar, sommige media verzameld speciaal verklaringen van de Algemeen Directeur van BMW in Australië, Marc Werner. Deze executive zei "Zeg nooit nooit ...", over de mogelijkheid van het invoeren van het segment van BMW in de pick-up.

In het technische gedeelte, is er geen bevestigde informatie over BMW pick-up, die klaar zou kunnen zijn 2018 volgens de laatste geruchtenmolen bron gegoten op het internet. On the Net, lopen ook een aantal hypotheses over wat voor soort technisch platform deze toekomstige en waarschijnlijk zou kunnen gebruiken BMW pick-up. Sommigen van hen geven aan dat, als gevolg van nieuwe synergieën tussen BMW en Toyota -beide bedrijven zijn en werken samen aan de ontwikkeling van de twee sporten (de nieuwe Z4/ Z5 BMW en de volgende generatie Toyota Supra), Naast het gebruik van gewone diesel kleine motoren) -, de nieuwe pick-up van BMW Je kon het platform van de laatste generaties van gebruik Toyota Hilux, een model met een zeker gewicht en een zekere reputatie in deze bijzondere segment.

Op dit moment en in de afwezigheid van veel informatie over nieuwe pick-up van BMW, Wij nodigen u uit om te genieten van FOTOGALERIJ dat we hebben voorbereid.