Mercedes E43 AMG 4MATIC, sportieve nieuwe start

Mercedes en AMG extra kracht in de nieuwe E-Klasse, de grote sedan van de Duitse mark. De E43 AMG 4MATIC vernieuwde versie ontwikkelt 401 pk.

Mercedes E43 AMG 4MATIC, nu met 401 pk

Mercedes E43 AMG 4MATIC, nu met 401 pk

Mercedes E43 AMG 4MATIC, nu met 401 pk

Mercedes E43 AMG 4MATIC, nu met 401 pk

Onnodig te zeggen wat de afkortingen betekenen AMG in Mercedessen. de sportiviteit op maximaal expressieniveau herhaald in de nieuwste generatie van Mercedes klasse E. Het wachten op de E63 AMG versie in de vorige versie pochte van 558 en 585 pk, de ster merk presenteert de meest sportieve en krachtig in haar midsize sedan tot nu toe .

de Mercedes E43 AMG 4MATIC nieuwe onder de motorkap een 3.0 V6 biturbomotor. De Duitsers hebben geïnstalleerd twee grotere nieuwe turbo's en dichter bij de mechanica, dus het antwoord is, zoals de meeste directe Mercedes. Als we praten over macht, komt dit neer op 401 CV (34 pk meer dan de vorige generatie) en een maximumkoppel van 53 mkg bij 2500 rpm. Ervaring die in de Formule 1 wordt ook in deze mechanische, met een speciale coating op de cilindervoering wrijving en verhoogt de efficiëntie vermindert.

Geassocieerd met een 9G-Tronic automatische omschakeling (Ook gewijzigd en bijgewerkt) en de AWD 4MATIC, waarbij overheerst de achteras op 31:69 verdeling van het motorvermogen, de voordelen E43 AMG 4MATIC Mercedes-duper zijn: 0 tot 100 km / h in 4.6 seconds en een tipsnelheid 250 km / h. Wat betreft efficiëntie, aldus 8,3 liter per 100 km gemengd verbruik en 189 g / km CO2.

Mercedes E43 AMG 4MATIC

Mercedes E43 AMG 4MATIC, aangeboren sportiviteit

Sports doses in deze versie van de Duitse sedan hebben ze buiten het ontwerp of de mechanica. de suspensies, pneumatisch E43 AMG 4MATIC voor deze, en dempers, adaptieve, Ze hebben veel van hun aangepaste onderdelen en een gezien grotere stijfheid, bovendien beide assen met nog meer negatief camber. Four-wheel drive systeem, ondertussen, is gewijzigd haar schema te bereiken doeltreffender en eenvoudiger te zenden koppel aan de vooras, met een extern systeem voor de versnellingsbak.

Ze konden niet missen verschillende rijprogramma beschikbaar 'Dynamic Select' Mercedes E43 AMG 4MATIC van: 'Eco', 'Comfort', 'Sport', 'Sport Plus' en 'Individual' wijzigen van wetten meer rechtstreeks aan te pakken dan voorheen, schorsingen en respons van de motor om de keuze van de bestuurder. In de meest efficiënte manier, 'Eco', de transmissie ontkoppelt de motor tot een grotere efficiëntie te bereiken. Ten slotte is de remsysteem heeft ongeveer geventileerde remschijven vergroten, 360 mm en Y assen en vier zuigers vooraan.

Mercedes E43 AMG 4MATIC

Mercedes E43 AMG 4MATIC een bouwhoogte

beide elegant lichaam en het interieur van de Mercedes E43 AMG zorg 4MATIC toe te voegen aan de sport 'mode', die de afkorting AMG te markeren. Aan de voorzijde, met externe drie openingen voor motorkoeling en verchroomd en zwart op het rooster en andere punten. de 19 inch wielen (Optioneel 20) markeren de profielweergave, zoals de diffusor, de uitlaten en achterste spoiler sporten aan de achterzijde van de Duitse draagstoel.

in de binnenland, geen tekort aan sport en kwaliteit van gegevens, als sport lederen zetels, met verbeterde zijdelingse steun (AMG optioneel zitplaatsen), exclusief pedalen, rode stiksels wijze van contrast op het stuur, multifunctioneel 4,5 inch scherm, ontwerp geblokte vlag in de snelheidsmeter en een lange en zo uniek.

de Mercedes E43 AMG 4MATIC Het zal worden gepresenteerd op de New York International Auto Show die plaatsvindt in maart. Geen gaan over de verkoop, ja, tot de maand september.

Mercedes E43 AMG 4MATIC

U kunt ook geïnteresseerd

Mercedes E Class 2016 foto's en definitieve technische gegevens

C43 AMG Mercedes-Benz 4MATIC Coupe, een van de sportiefste C-Klasse

Adblock
detector