Mercedes Brabus G V12 S Biturbo

Brabus gepresenteerd op de Autosalon van Genève 's werelds meest krachtige 4x4: G V12 S Biturbo de 700 pk. Ontwikkeld op de Mercedes klasse G, voor dit preparaat een typisch voorbeeld van een sportwagen dan een SUV kenmerken geadverteerd. Gewoon brute.

Brabus biedt lichtmetalen velgen 20 en 22 inch.

Super V12 700 pk in de Mercedes Brabus klasse G.

De G V12 S Biturbo is de belangrijkste nieuwheid die Brabus toont in Genève.

Dubbele verchroomde uitlaat achteraan.

Het lijkt erop dat er geen grenzen zijn aan gespecialiseerde merken in de voorbereidingen van de voertuigen. Brabus Hij heeft verraste alles en iedereen met de laatste van zijn werk: hij zal de volgende te wonen Geneva Motor Show met de spectaculaire G V12 S Biturbo, een ontwikkelde versie van de Mercedes G-Klasse. 700 paarden en prestaties die als ze wilden vele sporten auto's zijn winnende troeven die we kunnen catalogus als meest krachtige SUV van het moment.

De motor die deze legendarische 4x4 rijdt is gebaseerd op de integratie van de Mercedes S600, maar een aantal modificaties. Zo heeft Brabus besloten verplaatsing toe van 5,5 liter tot originele 6,3 liter de versie ervan. Maar dit is niet de enige verandering dan allerlei aanpassingen in andere motoronderdelen zoals krukas, cilinder, cilinderkop en de nokkenas uitgevoerd. Het is ook een speciaal turbochargers, een specifiek systeem afkoelings- en uitlaatsysteem van roestvrij staal toegevoegd.

Zo is de nieuwe V12 S Biturbo ontwikkeld door Brabus G Klasse betaalt om de macht 700 pk bij 5100 tpm, kunnen een koppel van 1320 Nm (ontwikkeling139,9 MKG) Bij 2100 rpm, maar via een elektronisch mechanisme koppel beperkt tot 1,100 Nm (112,2 MKG). Deze grote motor is gekoppeld met een automatische vijftraps, ook nieuw. Het aandrijfsysteem permanente vierwielaandrijving. Met deze bijna onverslaanbaar mechanische basis, voordelen aangekondigd door Brabus schrikken: een versnelling van 0-100 km / h in slechts 4,3 seconden en een topsnelheid beperkt tot 240 km / h (Als het niet beperkt waren, deze versie van klasse G staat zou zijn om 260 km / h te bereiken).

Naast de wijzigingen aan de motor Brabus meldt ook dat de Mercedes G V12 S Biturbo bevat een remsysteem hoge sterkte, sommige schorsingen bijzondere en sportmanagement, waarin de effectiviteit en de snelheid van de reactie zijn hun keurmerk.

Deze kracht en macht van haar schoot, wordt ook weerspiegeld in het exterieur design, want het bevat de Class Brabus G een legering grote, waarvan de diameter kan variëren tussen 20 en 22 inch. Voor wat betreft de banden, is er een keuze tussen een Pirelli of een Yokohama 295/40 maatregelen op voor- en achterwielen. Dubbele verchroomde uitlaat, bumpers en extra verlichting geretoucheerd LED dag aan de voorzijde te voltooien de belangrijkste esthetische veranderingen.

Van haar kant, de felheid u het technische gedeelte en het exterieur ontwerp te bekijken, verandert het in elegantie in het interieur. Leer is de hoofdpersoon, omdat het aanwezig is in de meeste elementen. Brabus vergeet niet het comfort van de inzittenden en heeft een goed systeem van hoge kwaliteit, een nieuwe lader DVD's en twee ingebouwde 8-inch LCD-schermen geplaatst achter de rugleuning van de voorstoelen.

In Duitsland is de prijs van Mercedes Brabus G V12 S Biturbo begint bij 379.000 euro.

Adblock
detector