Zotye SR8: dit is de Chinese kopie van de Porsche Macan

Een ander voorbeeld van "artistieke originaliteit" een Chinees automerk. Met je alle nieuwe Zotye SR8, een SUV met veel gelijkenissen met de Porsche Macan.

Zotye SR8: de Porsche Macan al kloon

Zotye SR8: de Porsche Macan al kloon

Zotye SR8: de Porsche Macan al kloon

Zotye SR8: de Porsche Macan al kloon

in China, de autofabrikanten Ze hebben geen schaamte hebben bij het kopiëren van ontwerpkenmerken van andere merken van de auto's, of de Europese, Japanse of Amerikaanse. Het laatste voorbeeld van een Chinese kopie het brengt de firma Zotye, het creëren van een "origineel en eigenzinnig" SUV door de naam van SR8.

Indien geanalyseerd gedetailleerd Zotye exterieur design SR8, onmiddellijk waarderen we veel overeenkomsten met de Porsche Macan. Zowel de voorzijde als de achterzijde van de SUV Chinese Calcan bijna perfect met die van Porsche Macan. Alleen kleine en subtiele verschijningsvormen van de koplampen van Zotye SR8 enigszins anders zijn met het Porsche Macan.

Volgens de studie gepubliceerd in sommige Chinese media beelden, indeling van het interieur Zotye SR8 Ook presenteert veel overeenkomsten met de binnenkant van Porsche Macan. Het stuurwiel ontwerp, de onderzijde van de middenconsole en zelfs de klok op de bovenkant van het instrumentenpaneel elementen al gezien in de Duitse SUV.

Zoyte SR8, Chinese kopie Porsche MacanDe officiële première van Zotye SR8 (In het begin van studies van het Chinese merk, begon het bekend zou worden als T700) Zal plaatsvinden in de komende Beijing Motor Show 2016, die wordt gehouden van 25 april - 5 mei. De beschikbaarheid ervan in de Chinese dealers, vanaf de tweede helft van het jaar. Als de monteur hoofdstuk, in eerste instantie Zotye SR8 U kan worden gekozen met een benzinemotor 2.0 turbo viercilinder Mitsubishi bron en een maximum vermogen van 190 pk.

Zotye SR8, is het laatste voorbeeld van de Chinese kopie?

Als je denkt dat de Zotye zal het laatste voorbeeld van een te Chinese auto waarvan het ontwerp schaamteloos een bestaande auto te kopiëren, je bent helemaal verkeerd. In 2015 Jaguar-Land Rover Hij probeerde om juridische stappen te ondernemen tegen het bedrijf met betrekking tot haar Jiangling nemen X7 SUV Landwing, een SUV die schaamteloos gekopieerd van de Range Rover Evoque.

Het Britse bedrijf moest rechtszaak tegen de Chinese firma te verlaten. de CEO van Jaguar-Land Rover, Ralf Speth, becommentarieerde: "er zijn geen wetten, is er niets te beschermen in China, dus we moeten de feiten nemen zoals ze zijn."

U kunt ook geïnteresseerd

- De meeste schaamteloze kopieën van Chinese auto's

- Porsche Macan: Alle gegevens en prijzen

- Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

Adblock
detector