Opel Astra 2014: nieuwe motor en gereviseerde apparatuur

Nieuwe Opel Astra 2014Nieuwe Opel Astra 2014Nieuwe Opel Astra 2014Nieuwe Opel Astra 2014

De compacte voertuig segment C Opel, de Astra, presenteert interessante nieuwe functies in haar range 2014. In de mechanische, kunnen klanten kiezen voor een nieuwe 1.6 CDTI turbodieselmotor viercilinder directe injectie levert een vermogen 136 pk. Deze motor zal beschikbaar zijn in de Astra uit voorjaar 2014. De Zafira Tourer stationwagon was de eerste modellen Opel in deze motorsteunen 1.6 CDTI.

Net als in de minivan, in eerste instantie Opel Astra 1.6 CDTI 136 pk Alleen het wordt gecombineerd met een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen. Het resultaat van de combinatie van de transmissie en de motor vermeld, de Duitse firma verklaart een gemiddeld brandstofverbruik van 3,9 l / 100 km, met een niveau van uitstoot CO2 104 g / km. In termen van prestaties, het vooruitgang een topsnelheid van 200 km / h en een versnelling van 0 tot 100 km / h in 10,3 seconden.

Een niveau uitrusting, de Opel Astra 2014 zal een IntelliLink multimediasysteem informatie, navigatie en entertainment met een aantal verbeteringen. Dit apparaat is voorzien van een touch screen zeven duim evenals andere typen functies zoals radio-CD-systeem, Bluetooth handsfree, USB-aux-ingangen en AUX en navigatiesysteem Navi 950 met gedetailleerde en uitgebreide informatie over bijna alle landen Europeanen.

In sommige landen in Europa, Opel Astra 2014 het zal een nieuwe verpakking van de apparatuur genoemd kiezen actief, waarin koplampen en achterlichten LED-technologie, interieurbekleding en stoelen piano zwart gemengde lederen bekleding stof en, onder andere items zijn opgenomen.

Wij zijn van mening

Adem van verse lucht in de mechanische bereik van de Opel Astra. De aandrijving 136 pk 1.6 CDTI is een van de eerste voorstanders van de nieuwe generatie van de Opel-motoren. In benzine, zijn er ook nieuwe functies, zoals de 1.6 SIDI Turbo 200 pk. In beide, prestaties, laag brandstofverbruik en de prestaties beloofd meer verfijnd. Wij vinden het goed nieuws dat de Astra ontvangt deze en vele andere verbeteringen, maar ten opzichte van haar concurrenten heeft altijd bestraft voor een iets hoger gewicht. Volgens informatie hanteren SNELWEG, zal de nieuwe generatie van de Astra een vrij aanzienlijke gewichtsreductie te ondergaan.

U kunt ook geïnteresseerd

- Opel Zafira Tourer 1.6 CDTI 136 pk

- Opel Zafira Tourer 1.6 SIDI 200 pk

- We rijden de nieuwe Opel Monza, de 2023 Opel

- De Opel Vectra wordt 25