Volvo XC40 is zeker: de nieuwe SUV onthuld door ongeluk!

Zoals bijna 40,1 Concept die het merk al verwacht. Dit is de nieuwe Volvo XC40, die volgende week officieel gepresenteerd ... maar we hebben al gezien. Het belooft!

Het filteren van de nieuwe Volvo XC40: dit is

Het filteren van de nieuwe Volvo XC40: dit is

Het filteren van de nieuwe Volvo XC40: dit is

Het filteren van de nieuwe Volvo XC40: dit is

Ja, kwam het lek. Een miscommunicatie Volvo in een land in Oost-Europa heeft eindelijk bevestigd wat was al een gerucht luid: de nieuwe compacte SUV XC40 Het is heel erg vergelijkbaar met 40,1 Concept het merk ons ​​al geanticipeerd twee jaar geleden. Goed nieuws, want na zijn beeld is zeer aantrekkelijk en verbergt veel van zijn geweldige technologie fel concurreren met de BMW X1, Audi Q3 en Mercedes GLA.

Als we kijken naar het oorspronkelijke concept, de nieuwe Volvo XC40 gaat een kloon behalve natuurlijk, de spiegels (Conventionelere en minder futuristisch), de achterste deurgrepen (Nu met traditionele handgrepen en zonder verborgen in de achterruit) en Kristallen achterruiten (Nu in tweeën gesplitst, resulterend in bijna een derde glas). Het merk zal officieel het model volgende 21 lancering in september bij een evenement Autopista.es zal komen om u te vertellen alle details. Hier kunt u ook een eerste video van het model.

Volvo XC40 en zal

de Volvo XC40 nieuwe, waarschijnlijk bestellingen al aan het einde van het jaar en zal de weg op in januari 2018, Debuts Nieuwe CMA compact modulair platform merk. Dus, als ze eenmaal gelanceerd modellen gedragen door de nieuwe SPA superieure architectuur, zoals de XC90, S90 en XC60, Het komt de beurt aan de compact. De XC40 moet u een te volgen S40 een V40 en, wie weet, is er speculatie zelfs met een kleinere SUV: één XC20.

Volvo XC40Zonder te weten alle officiële informatie van de nieuwe Volvo XC40, wat we kunnen u verzekeren dat Binnen het duurt vele kenmerken van de nieuwste X60 en XC90. Zo zal al zijn geweldige technologie een toe te voegen groot touchscreen en een vereenvoudigde middenconsole en duidelijker. Volvo zorgt er ook voor dat het een zeer praktisch en functioneel SUV, reclame en zelfs nieuwe ruimtes voor innovatieve storage zal zijn: als de wijziging van de plaatsing van de luidsprekers om meer deurpanelen die het mogelijk geschikt voor een laptop, een tablet of flessen te genereren water.

Mechanisch zelf weten ook dat de Volvo XC40 zal komen met nieuwe benzinemotor 3 cilinder 1.5 liter, dat zou de verdachte zijn. Deze motor bieden ook een basis om T5 Twin Engine hybride versie plug, een elektromotor en een automatische dubbele koppeling en 7 versnellingen. Deze release wordt geschat voor een bereik van 50 km. Begeleidend deze versies ook motoren komen Drive-E 4-cylinder Volvo.

Wat voor apparatuur, zal de Volvo XC40 een volwaardige en nemen veel van al gezien in de XC60 de systemen. Een overvloedige rijden te bevorderen, zal een toe te voegen gedeeltelijk autonoom aandrijfsysteem, in staat om de afstand met voertuigen te waarborgen en de controle over Gas-, rem- of stuurinrichting tot topsnelheden 130 km / h. de randvisie camera 360 graden, City Safety automatisch remmen of bekende Volvo On Call zal het aanbieden van een model bereid om veel terrein te winnen onder de compacte Audi, BMW en Mercedes SUV af te ronden.

Adblock
detector