Nieuwe Volvo XC60: design en technologie voor 2017

Nieuwe Volvo XC60: design en technologie voor 2017

het segment SUV ze zijn modieus en volgens de prognoses zal blijven in de mode te zijn. In dit gebied, Volvo heeft veel te zeggen. Na de lancering van de nieuwe Volvo XC90, nieuw Volvo XC60 is een van de pijlers in dit segment, niet om een ​​aantrekkelijk en charmant Volvo XC40 te noemen.

Volgens de informatie waarover de informatie Autopista.es, de officiële lancering van Nieuwe Volvo XC60 Het is gepland voor 2017. Het bereik van de motoren Nieuwe Volvo XC60 Zal variëren, voorzien van propellers 4 cilinder, zowel benzine en diesel, en met een verplaatsing van 2,0 liter. Hybride technologie hebben ook geen plaats in de toekomst Volvo XC60 2017, ten minste twee plug-in hybride varianten met een vermogen tot 407 pk.

de Volvo XC60 2017 zal beschikken over verschillende versies met betrekking tot soorten tractie, tweewielaandrijving en de 4x4 tractie voor een hogere varianten en voor degenen die willen dat hun meer avontuurlijke geest te exploiteren.

Volvo XC60 2017 platform cult SPA

de technische en mechanische platform SPA Het zal ook de basis voor de ontwikkeling van zijn Nieuwe Volvo XC90. Hij debuteerde op Nieuwe Volvo XC90, Het handhaaft en past de stijl van een luxe sedan de Nieuwe Volvo S90 en de toekomst Volvo XC60 zal proberen om de maximale opbrengst, met als doel dat het een rivaal van garanties tegen rivalen te verwijderen, zoals de Audi Q5 en BMW X3.

de Volvo XC60 2017 kunt u ook aanbieden systemen semi-autonome rijden, een moderne en (veilige) technologie debuten Volvo S90. Apparaten voor rijden en steunen met het doel ongevallen te voorkomen Niet te missen in de Volvo XC60, De meeste van deze systemen veiligheid Ze zullen worden opgenomen in de verpakking IntelliSafe, met nieuwe ontwikkelingen in automatisch remmen en de detectie van voetgangers, fietsers en dieren.