Nieuwe BMW X5 2017 … en haar toekomstige rivalen SUV

BMW X5 2017: foto's van de nieuwe luxe SUVBMW X5 2017: foto's van de nieuwe luxe SUVBMW X5 2017: foto's van de nieuwe luxe SUVBMW X5 2017: foto's van de nieuwe luxe SUV

Tot de komst van de toekomstige BMW X7 in 2018, zal de BMW X5 blijven concurreren met de gehele cast van grote SUV er in de markt. Tot nu toe, hun 7 zetels Ze hebben hem in staat stelde om haar eigen tegen een iets grotere modellen hebben, zoals de Audi Q7 of Volvo XC90, die deze leidt tot een aanpak en een vleugje rijden veel sportievere, bijna onbetamelijk van een SUV. Onnodig te zeggen dat het technische niveau op dit segment van de eerste orde, waaraan zij toegevoegd dat laatkomers vaak gepaard met geavanceerde nieuwe apparatuur, technologie en mechanica, dus zonder dat platform, -update ervaart u de Beierse model zal dienen om deze aantrekkelijk te houden tot de komst van de volgende generatie.

Hoewel het moeilijk is om veel meer verbeteringen toe te voegen zonder dat de architectuur, de nieuwe BMW X5 2017 U zult aantonen dat er een lager verbruik. Zoals gebruikelijk bij BMW, is de verwachting dat de mechanische ontvangen prestatieverbetering, ondersteund door een daling van het verbruik die zou rond 11% in de meeste gevallen.

BMW X5 2017Zoals voor het ontwerp kenmerken van het toekomstige BMW X5 2017 Zij zal nagenoeg ongewijzigd blijven, maar het zal gebruiken nieuwe koplampen in lijn met de nieuwste versies van het merk, aerodynamische verbeteringen en bumper herontworpen. binnen de BMW X5 nemen een air meer luxe, met nieuwe eindes en een bijgewerkte infotainment-systeem, uitgerust met meer intuïtieve menu's en extra functies, met name op het gebied van connectiviteit en toepassingen. Het is nog onbekend wanneer de motor wordt vervangen triturbo BMW X5 M50d (381 pk) voor de nieuwe vier turbo's aangekondigd voor BMW 7 Serie (394 pk), waarmee het beter om geavanceerde kon antwoorden Audi SQ7 TDI (435 pk), de laatste met een biturbo wordt ondersteund door een elektrische compressor. Mechanische optimalisatie toestaan beperking van het verbruik en de emissies het volledige gamma BMW X5, toenemende macht licht. de hybride plug Het zal in dit verband essentieel blijven.

Een niveau van de deelnemers, de nieuwe BMW X5 2017 Het kan geautomatiseerd aandrijfsysteem uit incorporeren BMW 7-serie, het toezicht verandering van rijstrook met dodge voertuigen die heel dichtbij, maar het is nog te vroeg om te zeggen.

VW Touareg 2017: Totale renovatie

Volkswagen zal bijna gelijktijdig zijn Touareg... BMW X5. Dit zal worden vernieuwd SUV grote referentiemodel in het merk, geladen met een echte technologische compendium die verantwoordelijk zijn voor de invoering van nieuwe elementen en veiligheidsuitrusting zal zijn. Het zal groter zijn, zal het worden gebaseerd op de MLB Evo nieuwe architectuur (hetzelfde als de Audi Q7) En zal aanzienlijk verminderen hun gewicht. In Diesel zal haar assortiment beginnen met V6, V8 en onderhouden meer exclusiviteit en prestaties te leveren, maar ook zijn er een aantal zullen zijn niveaus van hybridisatie. Het zal zeker een stap in beslag nemen worden beschouwd als een vrij grote luxe SUV ... als het al niet was.

VW Touareg 2017

Audi Q7: een SUV zo compleet

de Audi Q7 is en zal dan nog steeds een van de meest complete in zijn soort SUV. Het première eerder dit jaar en aanbiedingen het bijwonen van eindeloze rijden, veiligheid en efficiëntie systemen, positioneert zich als benchmark verfijnder. Het heeft een versie hulpprogramma bastaard diesel, en een sportieve SQ7 TDI. Het is een grote SUV meer dan 5 meter lang dat in de handel verkrijgbaar bij een prijs van 62.590 euro. U kunt de test op de link te lezen.

Zo is de Audi Q7

Audi Q7

Mercedes GLE: een andere SUV zeer gerenoveerd

anders BMW X5, Audi Q7 en de Volvo XC90, Mercedes GLE Je kunt niet 7 zetels, omdat want het is zijn oudere broer luxueuze GLS. Die zijn niet ontbreken in deze krachtige SUV 4,82 meter lang (Dus iets kleiner en) zijn sportieve versies ondertekend door AMG, of plug-in hybride.

Dit is de Mercedes GLE

Mercedes GLE

Volvo XC90: Zweeds excellence

de Volvo XC90 misschien nu de meest exotische en de meest interessante alternatief dat in de grote SUV segment luxe. dit model 4.95 meter Het heeft een zeer zorgvuldig ingerichte interieur en briljante prestaties. Het is zeer benadrukken de enorme slurf en interieur, plus de hulpprogramma bastaard variant, zeer aangenaam om te rijden en zeer krachtig en efficiënt.

Dat is de Volvo XC90

Volvo XC90Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

BMW X5 xDrive40e: de X5 plug-in hybride

Audi Q7 e-tron, BMW X5 en de Volvo XC90 T8 40e Twin Engine: Welke is beter?

BMW X5 vs. xDrive40e Cayenne S E-Hybrid twee gestopt SUV