Skoda Karoq: alle sleutels van de nieuwe SUV “broeder” Ateca Seat

De nieuwe Skoda Karoq in première op de Frankfurt Motor Show. Deze SUV deelt een platform met Seat Ateca en verbergt vele geheimen, met inbegrip van een ongekende panel configureerbaar en aanpasbare instrumentatie.

Skoda Karoq, de beste foto's van de nieuwe SUV

Skoda Karoq, de beste foto's van de nieuwe SUV

Skoda Karoq, de beste foto's van de nieuwe SUV

Skoda Karoq, de beste foto's van de nieuwe SUV

de Skoda Karoq is de nieuwe SUV Tsjechische firma vervangt de Yeti. De wereldpremière zal plaatsvinden volgende maand september in Frankfurt en merchandising zal opnieuw beginnen volgend najaar.

Net als veel van de meest recente lanceringen van nieuwe auto's en SUV Volkswagen Group, de Skoda Karoq ook profiteren van de technische vooruitgang en productieprocessen platformonafhankelijke modulaire MQB. In feite, in het hart van de Duitse auto-reus, meer als het model zowel het ontwerp, zoals afmetingen en technische kenmerken is de SUV Ateca Stoel (het maatregelen 4,36 m lengte tegen de 4,38 m de Karoq).

Een van de grote innovaties die het brengt Skoda Karoq is de nieuwe digitale instrumentenpaneel volledig configureerbaar met vier opties voor het aanpassen om de bestuurder aan te passen. Deze opties zijn: "klassiek", "digitaal", "Infoprofile" en "gereduceerd". mode "klassiek"Het instrumentenpaneel functies ontwerp "traditioneel" snelheidsmeter en toerenteller met ronde links en rechts, plus kunt u een aantal extra entertainment systeem functie of navigatiesysteem velden toe te voegen. Van haar kant, de weg "digitaal" digitaal ontwerp bevat alle informatie over de gehele breedte van het instrumentenpaneel met informatie van alle soorten (entertainment, navigatie, huidige snelheid, versnelling aanbeveling, verkeersbord erkenning, etc.). Aan de andere kant, in de weg "Infoprofile"De bestuurder kiest de informatie en gegevens die u wilt alle digitale instrumenten weer te geven. Tot slot, in de weg "gereduceerd" slechts twee grote schermen met de huidige snelheid en de resterende afstand tot de bestemming binnen het instrumentenpaneel worden weergegeven (bestuurder, dan kunt u ook een aantal aanvullende gegevens in deze modus toe te voegen). Al deze verschillende ontwerpen Configureerbare digitale instrumentenpaneel, je kunt ze zien door volgende video.

Skoda Karoq: ruimte en praktische oplossingen

Zo goed Skoda, ruimte en talrijke praktische oplossingen binnen ze ook in het zal nieuwe Karoq. Het volume beschikbaar voor de romp last 521 liter, een capaciteit die kan oplopen tot 1630 liter Als de achterbank (standaard, kan deze worden ingeklapt verhouding 1/3 en 2/3)

Skoda KaroqAls de bestuurder beslist om de kiezen VarioFlex achter zitsysteem, zij worden onafhankelijk en verplaatsbaar lengterichting 11 centimeter, Daarom variëren de laadvolume van de romp (Met een minimum aan 479 liters en tot vijf bruikbare zetels 588 liter). Ook kunnen deze drie zetels volledig worden verwijderd waardoor een grote laadruimte volledig vlak. In dit geval kan het laadvermogen worden verhoogd tot bereiken een niet onaanzienlijk 1810 liter.

Skoda Karoq: motoren en uitrusting

de motorenaanbod waarmee is deze beschikbaar Skoda Karoq Het omvat een totaal van vijf thrusters: de Diesel 115 pk 1.6 TDI en 2.0 TDI 150 en 190 pk 1.0 TSI benzine en (tricilíndrico) en 115 pk 1.5 TSI 150 pk ACT (De laatste, met intelligente systeem uit twee van de vier cilinders).

Een niveau uitrusting, in het deel van multimedia entertainment en informatiesystemen van de Skoda Karoq biedt tot vier verschillende apparaten (Swing, Bolero, Amundsen en Columbus). Ondertussen, in termen veiligheid en rijden assistenten, de Karoq Het omvat rijbaanbehoudsysteem assistent, jaloezie, Brake Assist met obstakeldetectie, voetgangers erkenning en parkeerhulp assistent, onder anderen.

U kunt ook geïnteresseerd

- Skoda Karoq, die al in productie

- De Peugeot 3008 en Skoda Kodiaq, de SUV met het beste ontwerp van 2017

- Peugeot 3008, Ford Kuga en Hyundai Tucson: Wat SUV is beter?

- Peugeot 5008 2.0 BlueHDI Kodiaq vs Skoda 2.0 TDI: grote SUV!

Adblock
detector