Zo zal de nieuwe Skoda Fabia en Volkswagen Polo 2017

Vanaf het platform zal debuut maart Seat Ibiza, zal de VW-groep ten minste 6 verschillende hulpprogramma's te ontwikkelen. De nieuwe Skoda Fabia en de VW Polo zal zijn protagonisten.

Skoda Fabia en VW Polo: dit is de nieuwe utility

Skoda Fabia en VW Polo: dit is de nieuwe utility

Skoda Fabia en VW Polo: dit is de nieuwe utility

Skoda Fabia en VW Polo: dit is de nieuwe utility

Weest vruchtbaar en vermenigvuldigt. Dat lijkt het sleutelwoord te worden gegeven door Volkswagen Group in de richting van de ontwikkeling van alle nieuwe kleine auto's. Slechts een paar dagen geleden heb ik haalde de exclusieve eerste beelden (Computer generated) en nieuws hoe het zal zijn vanaf maart de nieuwe Seat Ibiza verkopen. Nou, van de hetzelfde platform die de Spaanse nutsbedrijf premières, zal de Duitse groep los up Nog eens 6 auto's drie verschillende merken, waaronder zal worden gevonden, bijvoorbeeld, een ongekende en kleine SUV genaamd de Seat Arona dat we al over hebben gesproken. Maar net als de Ibiza, de Nieuwe Skoda Fabia en Volkswagen Polo Ze zal zeker een groot deel van het hoofdpodium te grijpen.

Dit zal de VW Polo 2017

Daarom zijn deze twee nieuwe hulpprogramma's worden gestart na de Seat Ibiza en ook van deze A0 afleiding van nieuwe MQB platform Volkswagen Group. De eerste om te landen op de markt zal de nieuwe VW Polo 2017, die het licht moet zien vroege herfst New volgend jaar. De informatie die we tot nu toe aangekondigd en op een toename in grootte van niet minder dan 20 centimeter, wat verlengen van uw lengte tot 4,17 meter. Dit cijfer vertegenwoordigde een paar jaar geleden de compacte auto segment.

de Nieuwe Volkswagen Polo 2017, Net als alle nieuwe auto's coming out en de MQB platform, maar ook wedden een grotere lichtheid. Deze keer wordt geschat dat de Duitse nutsbedrijf verminderd met ongeveer 70 kg gewicht... met als doel het behoud van hun versies van Access hieronder 1000 kg. Het zou niet slecht zijn gezien de grotere afmetingen. Boven hem, ook heeft het Volkswagen projected lanceren waarin verschillende leads SUV je kunt zien op de foto's die wij aanbieden.

VW Polo SUV 2017Mechanisch, de Volkswagen Polo 2017 range moet beginnen met Nieuwe 3-cilinder motoren: Ie een 1.0 TSI 70 pk of 100 pk, wat uiteraard te delen met de andere modellen van de groep. Boven in de benzine wordt verwacht nieuwe motor 1.5 TSI Evo, met varianten die 130 en 150 pk opstap naar een toekomst zou bereiken Polo GTI 2.0 Turbo-motor met 200 pk macht. Een andere grote nieuws is de opkomst van een plug-in hybride versie, met 3-cilinder benzine en andere elektrische mechanische. Wat is geen twijfel dat, blijkbaar gezien in de afgelopen weken, de Diesel levering verloor bijna al zijn bekendheid, hoewel het zal beginnen te tellen op nieuwe mechanica 1.5 TDI. Middelen lijkt te worden gebruikt in nieuwe technologie, aangezien alle geruchten en wijzen op de nieuwe Volkswagen Polo kon rekenen op de optie met adaptieve ophanging en digitale instrumentatie.

Zo zal de Skoda Fabia

Voor zijn deel, iets later en zal komen Skoda Fabia. de volledig nieuw hulpprogramma Tsjechische kon initiëren en marketing in het begin van 2018, vergezeld van een Nieuwe derivaten SUV (Net als de Seat Ibiza en Arona) En handelsbeleid en een reeks iets eenvoudiger dan de Polo.

Het doel van de Skoda Fabia voor zijn nieuwe is duidelijk: besparen op de productiekosten om een ​​te bieden hoogwaardig product tegen een zeer concurrerende prijs in de markt, duidelijker dan de VW Polo en Seat Ibiza zelfs. Onze eerste informatie, daarom zijn al over minder aanpassingsopties, minder motoren om hun broeders groep (de plug-in hybride, bijvoorbeeld, lijkt het moeilijk nu aan te komen) te kiezen, en op slechts een paar regels van de apparatuur goed aangepast, ja, de gebruikelijke klant verzoeken.

Skoda Fabia 2018Uiteraard, net als zijn broers, de Skoda Fabia groeien ook worden gevestigd in de nabijheid van 4,10 meter in de lengte, die moet resulteren in waarschijnlijk de meest praktische nut markt: een award die heeft altijd pochte. de Simply Clever intelligente oplossingen Ze blijven verrassen, terwijl de 1.0 TSI benzinemotoren vrijwel al zijn mechanische bereik moeten voldoen.

Maanden na de komst van de nieuwe Skoda Fabia en tegen het einde van 2018 of zelfs begin 2019, Er wordt verwacht dat de lancering van haar bypass SUV. Dit beeld eruit zou moeten zien in de nieuwe Skoda Yeti ook, maar naar een kleiner formaat. Het zien van het succes dat lijkt de Skoda Kodiaq hebben, de SUV zal zeker een prioriteit positie in de Skoda bereik te grijpen. Deze nieuwe kleine SUV, die tot nu toe niet de naam heeft gelekt, Het zal aanvankelijk alleen voorwielaandrijving en een geschatte richtprijs en het merk hieronder 15.000 euro. Binnenkort zullen we meer nieuws weten.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

De Skoda futures komen

toekomst VW's: meer SUV en elektrische

Seat plannen tot 2019

Adblock
detector