Dus het zal de tweede generatie van de Nissan Juke zijn

Dit najaar en we zullen zeker weet dat de nieuwe Nissan Juke. Wederom een ​​zeer riskant en sportief design, vooraf we sommige details van de tweede generatie.

Nissan Juke: dit kan je tweede generatie

Nissan Juke: dit kan je tweede generatie

Nissan Juke: dit kan je tweede generatie

Nissan Juke: dit kan je tweede generatie

Noteer deze datum in uw agenda 2017 engine: de herfst seizoen. Het zal in september tijdens de Frankfurt Motor Show, of eind oktober, tijdens Tokyo Motor Show, Nissan toen we officieel onthult de eerste berichten over de verwachte tweede generatie Juke. Of, misschien, meer dan waarschijnlijk gebruik maken van de twee gebeurtenissen: de eerste vertoning en de uiteindelijke productiemodel, terwijl in de tweede onthullen we zijn variant e-Power, met een nieuwe hybride prototype. Tijdens het wachten, kunnen we nu al vooruit te komen in Autopista.es nieuwe details over hoe zal dit volledig New Small SUV.

Ja, want als toen hij werd geboren Juke praktisch alleen in de SUV stedelijk, en al de spotlights op hem gericht, en wanneer het aankomt in eind 2017 of begin 2018 zal de tweede generatie een echte bataljon onder ogen zien. De reeds gevestigde en toonaangevende sales, Renault Captur, Peugeot 2008 of Opel Mokka X, Nieuwe Seat Arona, Stonic Kia, Opel Crossland X ... en veel nieuwe concurrenten in ontwikkeling en zal worden toegevoegd. Daarom zal de evolutie ervan afhangen van hun succes deze keer.

Wat is geen twijfel dat de nieuwe Nissan Juke zal blijven, meer dan waarschijnlijk, de meest originele en risicovolle SUV in zijn klasse. Veel van de functies worden aangekondigd als ze afkomstig zijn uit Het concept Gripz (Waarmee je je foto's kunt bekijken en zelfs live getuige met zijn designer), ook gepresenteerd tijdens de vorige editie van de Frankfurt Motor Show 2015. En blijkbaar gezien, en hoewel natuurlijk de uiteindelijke ontwikkeling is meer conservatieve, waardoor de scène is evident.

De nieuwe Nissan Juke zal dus een beeld van de meest suggestieve. nemen nieuwe LED-koplampen gevormde pijl, een grille gemerkt V-vormig en veel zenuw langs het lichaam, waarbij ook Details al presenteerde nieuwe Nissan Micra. In feite, precies, de nieuwe Micra ook riskant Juke zal dit nieuwe platform te nemen. Het is een nieuwe modulaire architectuur alliantie Renault / Nissan, in première op het nut en de genoemd CMF-B. Lichter en duurzamer chassis, zal deze basis ook dienst volgende nieuwe generatie Renault Clio.

Nissan Juke 2017Met een opmerkelijke ontwikkeling die de gegevens wenst te beïnvloeden lichtheid en ook geluidsisolatie, de nieuwe Nissan Juke zal ook veel componenten en de technologie van zijn grote broer Qashqai vast te stellen, omdat hun vernieuwd multimediasystemen, volledige multifunctionele display stempel op 5 inch kleurenscherm voor instrumentatie of beveiligingssystemen en rijden bijstand Intelligent Ride Control (Vermindert body verticale speling) en Trace Intelligent Controle (Hulp aan de Juke registreren tracing nauwkeuriger). In beide gevallen werkt het systeem op de remmen en de motor. En, natuurlijk, verder over automatische noodremproces en voetgangersdetectie, perifere camera onder andere innovaties.

Nissan Juke 2017: motoren

Mechanisch, de nieuwe Nissan Juke zal voorzien van de nieuwste generatie motoren Nissan, en efficiënt af en toe een nieuwigheid. Onder de voormalige, zal de komst markeren, zoals in de Micra, een 0.9 Turbo benzinemotor 90 pk energie, samen met diesel 1.5 dCi Ze zijn bekend in de Alliance, maar première nieuwe bevoegdheden. In benzine, is het ook verwachte aankomsttijd 1.2 TCE 115 pk en het is meer dan waarschijnlijk een 1.6 TEC tot 220 CV, dezelfde rijden de Renault Clio RS Trophy.

Echter, het grote nieuws van de Nissan Juke kon bereiken een nieuwe speciale hybride versie, samenstel is bekend met e-Power naam. In de nieuwe Micra heeft het reeds de waarschijnlijke nieuwe hybride oplossing invoeren van de range aangekondigd, en de Juke zeker ook overwegen. In de komende Tokyo Motor Show zullen we een prototype van te voren te zien, maar we kunnen bevestigen dat deze variant zeker zou hebben met de elektrische aandrijfstroom Nissan Leaf (Ie, bieden bijna 110 pk) En een kleine benzinemotor 1.2 TCE, die meer dan waarschijnlijk fungeren slechts als een generator. De elektrische actieradius zou daarom hoog. Nu al zijn ze missen voor slechts een paar maanden om te blijven leren van nieuwe details van deze langverwachte SUV.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Dit is de nieuwe Nissan Micra

Zo zal de Nissan Qashqai 2017

SUV's met meer binnenruimte

Adblock
detector