Volkswagen Polo R-Line, sportslighet og dynamikk

Nytten av Volkswagen, Polo, kommer til Spania
i en ny versjon. R-Linje behandling ham
vil gi bonus på sportsånd sett i andre
Volkswagen-modeller. Den er tilgjengelig i
Kombinert med 1,2 TSI-motoren og 1,6 TDI
De er kjent i stangen.Volkswagen Polo R-Line, sportslighet og dynamikk

Vi hadde allerede sett på modeller som Golf, Scirocco, og mer nylig i to Volkswagen SUV, Tiguan og Touareg. De R-Line pakke confers pluss av sportslighet som allerede er så inngrodd Volkswagen, og nå er det begynnelsen av Polo, som i år feirer to år av sin femte generasjon.


høyere sportslighet, dynamikk og en meget komplett utstyr, Dette er hva som gir omtrent den nye Polo R-Line in to varianter av motorisering Det tilbys på denne versjonen. og De er ikke de to mest potente utvalg Dette verktøyet, 1,4 TSI bensin og 180 hk GTI Diesel 1,6 TDI 105 hk, men du må se litt lenger ned på listen. Den 'heldige' er 1.2 TSI bensinmotor og 90 hk 1,6 TDI Diesel 105 hk kraft, sportslighet så, som vi kan se, ikke trenger å være konsekvent bare makt.
i utvendig, den nye R-line Polo er preget av Mallory legering hjul 17 tommer 215/40 R17 dekk i hekkspoiler, sport hæl i bilens farge og R-line logo forutsatt på grillen. skotter på interiør, Vi finner mer sporty detaljer som stoppede seter 'Kyalami' aluminium pedaler, hodestøtter foran med R-line logo, skinn sport rattet og støping adgang til bilen også med logoen. Som i GTI, R-linjen Polo mottar svart i søyler av passasjerkabinen og taktrekk.

Som for utstyr, Denne nye versjonen av Polo omfatter elementer som finnes i høyere segmentet kjøretøyer, såsom regnsensor, avblendbart innvendig speil, Climatronic, multimedia tilkobling 'Media In' og radio-CD 'RCD 510' med seks høyttalere.
Prisene Polo R-Line:
1.2 TSI 90 PS: 17,550 €
1.2 TSI 105 HK: 18,520 €
1,6 TDI 90 hk: 18,870 €
1.6 TDI 105 hk: 19,350 €

Adblock
detector