De mest morsomme biler å kjøre for mindre enn 30.000 euro

10 sportsbiler mer moro for mindre enn 30.000 euro10 sportsbiler mer moro for mindre enn 30.000 euro10 sportsbiler mer moro for mindre enn 30.000 euro10 sportsbiler mer moro for mindre enn 30.000 euro

Sann. Kanskje den beste tiden for sportsbiler har gått. de mytiske GTI 80 og 90 markert tid som da spennende World Rally Championship. I dag, forurensning restriksjoner, fremtiden for mobilitet og strenge godkjennings standarder har kommet for å "straffe" den mest lidenskapelige bilen side. Og mer enn de vil i de kommende årene, også for sosial endring som fører til verdi blant unge tilkobling og utstyr, kraften og fornemmelser. Men det er fortsatt på markedet en håndfull biler i stand til å gjenopplive sjarm kjøre. Og mange svært rimelig: vi presentere 10 beste for mindre enn 30.000 euro.

Abarth 595 Competizione: fra 24,950 euro

navn Abarth Det er alltid synonymt med historie og sportsånd. Men gjør dagens 595 Competizione Det gjør det bra som en liten kule mest stimulerende. På bare 3,66 meter, er denne versjonen "rettet til ytelse entusiaster," ifølge Fiat. Den har en Turbo 1.4 motor 180 hk kraft, spesifikke bremser, Koni dempere variabel hardhet og i alternativet med mekanisk begrenset slip opp. I denne linken kan du lese vår test: Vi elsker det!

Ford Fiesta ST: fra 25,300 euro

Ford Fiesta STSelv om Ford Fiesta debuterer snart ny generasjon, som også vil ha en sports versjon ST kommer tidlig i 2018, kan du fortsatt nyte Nåværende Partiet ST200: lite spektakulære sports drevet av en motor 1,6 turbo 200 hk. Front og 6-trinns manuell girkasse stasjon har et set-punkt egen versus normal ST, først og fremst i suspensjon, noe som resulterer av de livligste biler i sitt segment og kjører en stimulerende lyd. I denne linken kan du lese vår test av Fiesta ST200: oppsiktsvekkende!

Mazda MX-5 2,0: fra 25,800 euro

Hvordan jeg ikke kommer til å bli en miata en liste over morsomme biler for lite penger? Ja, det er det Mazda MX-5. Det har nylig blitt renovert og, langt fra å miste opplevelser, øker. dette roadster med et lerret tak (det er også Sportop RF), er det tilgjengelig fra like over 20.000 euro med 1,5 motoren 130 hk. For anledningen, vi fikk et lite budsjett og bodde hos sin overlegen 2,0 160 hk: Små, ultra lett (mindre enn 1.100 kg) bakhjulsdrift, aspirerte motor og manuell girkasse alltid, dette Old school sport Det er spektakulært smidig og tilbyr en veldig, veldig direkte følelse. I denne linken kan du lese vår test av Mazda MX-5: Ikke gå glipp av det!

Subaru BRZ: fra 29,650 euro

En annen klassiker i listene over sentralstimulerende midler ... og rimelige sportsbiler. den binomial Toyota GT86 / Subaru BRZ (Født av samme arkitektur) er alltid trygt, men i dette tilfellet prisen vi var med Subaru. Selv om ikke mye, er Toyota dyrere og allerede overstiger vår maksimale kutte 30.000 euro. Nylig renovert, BRZ er en bak-stasjonen kupé 2.0i motor, også atmosfærisk, og 200 hk. Driving har et program som heter spor til ytterligere nyte ren kjøring. I denne linken kan du lese vår siste test på BRZ!

Subaru BRZMini Cooper S: fra 27,200 euro

eller du ikke kan gå glipp av det oppført som en representant for mini, biler alltid meget reaktive, direkte og med en meget spesiell (og morsom) berøring kjøring. Sterk, lett og kort Mini er alltid en mest spennende bil. The John Cooper Works-versjon unnslipper oss, og noe av prisen (rundt 32.000 euro), men har i sitt utvalg, men med Cooper S, med 2,0 turbomotor 192 hk som tilbyr allerede suveren ytelse. skuffer aldri. I denne linken kan du lese vår test din Cabrio versjon.

Ford Focus ST 2,0 EcoBoost: fra 28,045 euro

en annen Ford og andre ST. I denne listen kan vi inkludere stor sport kompakt som Seat Leon Cupra eller VW Golf GTI, slo nesten hele barrieren på 30.000 euro. Men selv om RS Focus stiger også under den har en sporty Focus ST at hvis det kommer inn i vårt budsjett... og det er en mest opptatt av bil. Tilgjengelig også denne gang i dieselmotoren, var vi klare med 2,0 EcoBoost turbo bensin og 250 hk makt. Den er tilgjengelig i variant sedan og estate Sportbreak og det gir mest slående aspekt når en meget god prestasjon. I denne linken kan du lese vår test av Focus ST.

Ford Focus STPeugeot 208 GTi: fra 20.800 euro

En annen liten av en liste som også inkluderer Renault Clio R.S. og en Opel Corsa OPC, f.eks. men vi var denne gangen med de 208 GTi, resten av serien. Med to versjoner, begge drevet 1.6 THP 208 hk kraft, den øvre kalt Ved Peugeot Sport Det koster mer (24.600 euro), men omfatter forsenkede suspensjoner, større sporvidde, øvre hjul, bøtte type seter, og opp Brembo Torsen limited-slip til ytterligere nyte kjøringen din. En sport som gleder for sin balanse mellom ytelse og komfort også for daglig bruk. I denne linken kan du lese vår test av 208 GTi med Peugeot Sport.

Nissan Juke Nismo RS: fra 27,200 euro

den mer eksotisk bil denne listen er utvilsomt Nissan Juke Nismo RS. Ja, hans filosofi være på kant med en sport: høyt volum kroppen og ikke altfor lett for sin størrelse. Men det er unik: med sin kraftige motor 1,6 DIG-T 218 hk makt, blir dette Juke mest radikale bil i sitt segment. Med spesifikk tuning og oppgraderte bremser, er det veldig fort. I denne linken kan du lese en test for å Nismo RS.

Nissan Juke Nismo RSKia pro_cee'd GT: fra 26.400 euro

En annen kompakt at vi inkluderer i listen, og da vi prøvde det, vi likte det. Vi snakker om 3-dørs versjonen av Kia Cee'd, en coupé med svært sporty kropp og som liker å kjøre. Det er en veldig balansert bil, med en motor turbo 1,6 liter og 204 hk makt, i stand til å garantere og 0-100 km / t på litt over 7 sekunder. Den har en 6-trinns manuell girkasse. I denne linken kan du lese hele Kia pro_cee'd GT test på den koreanske GTI.

Fiat 124 Spider: fra 25.500 euro

Hvis du er i Mazda MX-5 liste, inkluderer vi også Fiat 124 Spider, en sport født av den samme utviklingen, men med en estetisk, en melodi til og med en annen motor. dette bakhjulsdrift to-seters og veldig lett, har det en Turbo 1.4-motoren 140 hk makt. det er også kraftigere, og 170 hk, men markedsført som Abarth 124 Spider ... men allerede være priset over 30.000 euro. En bil også svært stimulerende, og det vil ikke skuffe. I denne linken kan du lese hele testen av Fiat 124 Spider.

Fiat 124 SpiderDu kan også være interessert i:

10 beste sports testet i 2016

De beste sportsbiler på Paris Motor Show 2016

10 forskjellige superbiler og ukjente