Volvo XC40: første video, bilder og data for den nye SUV

Lanseringen av den nye Volvo XC40 SUV har allerede gått inn i sin nedtelling. Og, for øyeblikket, lover det å være en SUV spesielt tilpasset til byen. Nyt denne første videoen.

Volvo XC40: første bildene av den nye SUV

Volvo XC40: første bildene av den nye SUV

Volvo XC40: første bildene av den nye SUV

Volvo XC40: første bildene av den nye SUV

den Volvo XC40 er bygget på den kompakte modulplattformen (CMA) så fleksibel som gir stor frihet til å designere og ingeniører Det fremstilles bare for å motta hybride fremdriftssystemer eller elektrisk støpsel, men også med forbrenningsmotorer, tre-sylindret fire, 1,5 Turbo bensin. Denne plattformen inneholder noen av de teknologiene som inngår i serien 90 og 60, som de er basert på SPA, den største.

den Volvo XC40 Det vil være en raskt voksende segment og tydelig fokusert på urbane reiser, lovende å møte noen sikkerhetsstandarder som ligner på Volvo XC60 nylig lansert, samt mange kjøre hjelpemidler, inkludert et drivsystem semiautonomous. Pilot Assist, under 130 km / t, holde sikkerhetsavstanden med den foregående kjøretøy mens overtar akselerator, bremser og styring

Volvo XC40 teknologiBlant de systemer som har Volvo XC40 nytt er kryss trafikk varsling med automatisk bremsing (Cross Traffic Alert) eller omkrets kameraer med 360-graders utsikt, spesielt nyttig i urbane manøvrer. City Safety også designet for å forhindre eller redusere effekten av kollisjoner ved lav hastighet, automatisk bremsene hvis tilgjengelig fare ikke bare for andre kjøretøy, men også kjøre over fotgjengere eller syklister.

I tillegg er Volvo XC40 ment å være en bil statement hundre prosent, og vil inkludere et system for informasjon og underholdning som det av hans eldre brødre, den Sensus, Connect med en vertikal orientering berøringsskjerm og stemmekontroll. I tillegg til at bruk tjenester i de ni funksjoner navigasjonskart 3D -Du kan eksportere ruter fra samme mobil- telefon, 3D-modem med punkt wi-fi-tilgang SIM-kort i modemet Volvo On Call, web-radio, Bluetooth med streaming funksjon ...

Du kan også være interessert

Volvo XC40 SUV igjen: så inni og modularitet

Volvo XC60 AWD D4: faktiske forbruk og førsteinntrykket

Adblock
detector