Mobil radarer gjør de skille den type kjøretøy til fine?

De fleste faste DGT radarer skille den type aktuelle kjøretøyet og innføre den tilsvarende orden. Hva gjør også mobile radarer?Mobil radarer gjør de skille den type kjøretøy til fine?

Inntil for et drøyt år DGT radarer ikke skille den type kjøretøy som var da måling av hastighet og ta bildet tilsvarer tjene til fine sjåføren. Mange av dem i utgangspunktet de med en taket under generisk, slik som lastebiler, varebiler og biler trailer, ble kvitt det til tross kjører på høyere fartsgrense for dem fordi lukkerhastigheten radar ble brukt på alle biler.

Siden da, radar, laser-typen som både bølge, De kan detektere en størrelse med et kjøretøy og lese deres innmelding krysset dataene med registreringer av Generaldirektoratet for trafikk (også sjekke ITV og trygt) og skyte radaren dersom du overstiger fartsgrensen hvis noen, gjelder konkrete sanksjoner som gjelder i hvert enkelt tilfelle. men, er dette for mobil radarer?

Ja, radarer ansette Trafikk Guardia Civil tilby denne muligheten, som i mange tilfeller er identiske med de faste radarer har samme kapasitet. Som for eksempel, den såkalte "ikke-detekterbar" eller "usynlig" Multaradar C, det mest avanserte av disse har den DGT som kan være benyttes som fast eller mobil radar, hytte, stativ eller er installert i et kjøretøy. Det er i stand til å styre seks baner, mens fange hastigheten av hver.

PDA Civil Guard

Guardia Civil kan bruke enheter, PDA typen, som i korte trekk, blir de erstattet av en tablett. med ham forbundet med kjøretøyets registreringsnummer DGT og kan påføre et fint sted med en hastighet som tilsvarer. Dermed radaren skyte lavere enn den generelle personbil og motorsykkel i tilfeller av spesielle biler med begrenset hastighet.

Lukkerhastighet radarer

og fra Hvor fort skyte DGT radarer? På motorveier, disse kjøretøyer, lastebiler, ledd-delte kjøretøyer, varebiler og biler tilhenger opp til 750 kg, fra 98 km / t (den maksimale grensen er 90 km / t); i konvensjonelle veier fra 88, (Grensen er 80 km / t) og andre veier utenfor fylles radar skyter fra 78 km / t.

Adblock
detector