Hvordan Godkjent tilbehør i bilen for ITV

Hvis du nylig kjøpte tilbehør til bilen din, og du må homologate det, forteller vi deg hvilke skritt du må gjøre for å passere ITV uten problemer.Hvordan Godkjent tilbehør i bilen for ITV

Teknisk inspeksjon av kjøretøy (ITV) er avgjørende for trafikksikkerheten. Hovedoppgaven til ITVs oppdage feil i bilen, definert i Kontroll- Manual, påvirker hovedsakelig sin sikkerhet. Men ITV også ansvarlig for anmeldelse av mulige endringer i bilen, i henhold til den manuelle reform. Begge håndbøker er utarbeidet av departementet for industri.

Hvis du ønsker å vite hvordan du skal godkjenne et tilbehør til bilen din, er det første du må gjøre identifisere passord for godkjenning. Passord godkjenning kommer i et dokument som heter Redusert ark, der et merke godkjenner et bestemt kjøretøy. Dette passordet kan ta mange former avhengig av type kjøretøy. Den vanligste formen er: e1 * 2001/116 * 0501 * 01, der 2001/116 refererer til direktiv 2001/116 / EF, selv om det er mange direktiver som blir oppdatert over tid. Nominert kjøretøy spesifikasjoner finner du alle funksjonene (Dekk, eksos referanse tiltak for autorisert masser, etc.) avhengig av type, type og versjon. Det vil si, og bilen kom fra fabrikken.

Når identifisert passord godkjenning, er det viktig vite om bilen kommer med tidligere godkjenninger. Hvis tilbehør er fabrikken, er helt ansvarlig for å gjennomføre ark med disse tilbehør. Hvis du ser på databladet og notater som ikke er inkludert tilbehør som støtfangere eller spoilere, dvs. Hvis du ikke kommer hjem og dealeren har ikke gjort det, må du foreta en sertifisering på ITV. Noen ganger er noen biler endret til forhandleren og vanligvis er konsesjonshaver som utfører godkjenning, men forebygging er alltid bedre enn kur.

Fremgangsmåte for å homologate originalt tilbehør

1. Compliance Rapporter forespørsel om å gjøre av kjøretøyet. Nå, med ny teknologi kan gjøres elektronisk av digital signatur godkjenninger som er ansvarlig for merkevaren. Rapporten of Compliance kode reform og anvendt felt ark som bør variere fra de opprinnelige vises (Total bredde, total høyde, etc ...).

Hvis det kommer til tilbehør som ikke utgjør en stor reform, som for eksempel installasjon av tilbehør ut av typegodkjenning av kjøretøyet, separatorer / avstandsstykker eller sport fjærer, ikke trenger å gjennomføre en teknisk prosjekt (dokument for godkjenning viktig~~POS=TRUNC av visse reformer).

2. Å få sertifisert verksted. dette dokumentet Du må godkjenne monteringstilbehør og må være undertegnet av lederen for workshopen og sel. I tilfelle at tilbehøret har gjort det selv, må du gå til en workshop med Industrial Registrer nummer og spesiell registreringsnummer å utstede sertifikatet. Den reform bør være et kart hvor den modifiserte sammenstillingen, og hvor de sammensatte deler er identifisert, således kontroll på ITV er gitt.

3. Gå til ITV med bilen, datablad, registreringsbevis, rapporten og sertifikat Workshop. For legalisering av reformer ITV må gå kjøretøyets eier eller den han bemyndiger. I ITV vil være ansvarlig for å utføre tilbehør i databladet. Hvis du har brukt tid tilbehør er ikke lenger fasjonable eller du er lei av dem, og ønsker å gå tilbake til den opprinnelige versjonen skal også passere ITV igjen med de samme rollene som er nevnt ovenfor.

Adblock
detector