Volvo V40 Cross Country D2: faktisk forbruk og inntrykk

Vi er allerede testet diesel Volvo V40 tilgang oppdatert versjon. Vil hun holde ut å spise denne 2-liters 4-sylindret?Volvo V40 Cross Country D2: faktisk forbruk og inntrykk

Mot den nåværende trenden for å drive kompakte biler med dieselmotor 1,6 liters motor, Volvo uncheck og ridning i området V40 Cross Country ny blokk 4-sylindret 1969 cc, med effektnivåer 120, 150 og 190 hk. denne nye D2 versjon der har vi målte virkelige forbruk er, i særdeleshet, at av 120 hk, ser veldig egenrådig og bedre skyvekraft ved lav hastighet enn mindre slagvolum motorer.

Kombinasjonen i Volvo V40 Cross Country D2 Denne dieselmotor 6-trinns automatgirkasse muliggjør en rimelig dynamisk med en meget progressiv respons. I prinsippet kan det antas at en økning i fortrengning er alltid knyttet til en økning i forbruket, men i dette tilfellet, med det resultatet vi har fått kan vise at er ikke alltid tilfelle.

På veien kjører på et gjennomsnitt alltid 100 km / t, den Volvo V40 Cross Country D2 er i samsvar med 5,1 l / 100 km4.9 var den tidligere V40 posten mindre volum. I mellomtiden, i denne svenske byen komprimere den trenger 6,5 l / 100 km faktiske kostnadene, når de var 6,0 l / 100 km før. Gitt at den versjonen vi testet har nå automatgir momentomformer-mindre effektivt, og Volvo V40 D2 et par år siden var manuell, kan det være assosiert med økt drivstofforbruk automatgir.

sant, er ikke et resultat av posten, men det er allerede tre-sylindrede motorer BMW. Hvis vi ja til større høyde og vekt av denne spesielle versjonen av Cross Country V40, en endelig på 5,7 l / 100 km gjennomsnitt virkelige forbruk Det kan betraktes som redusert riding den mekaniske konfigurasjonen.

Volvo V40 D2Volvo V40 D2: eksemplarisk oppførsel

til Volvo V40 har sittet lurer sin siste oppdatering. Spesielt fra det synspunkt av deres dynamiske oppførsel. Det oppfattes større fleksibilitet med en nøyaktig bane lik andre premium kompakt, og over gjennomsnittet av de kompakte modellene av genera produsenter. Endelig føles det som en ekte luksus kompakt.

Et annet aspekt som Jeg ble overrasket over denne Volvo V40 Cross Country er en god utvikling av alle systemer for å hindre en ulykke. For noen år siden, før en mulig kollisjon advarsel enheten ble den koblet for tidlig, og det var ingen måte å endre det. For tiden er han gir deg nok og ikke så ofte alarm, varsling bare hvis det er reell fare for kollisjon. Alt dette er oversett til blind flekk advarsel eller alarm i tilfelle tap av erfaring. Jeg tror ikke nå påminnelse senere, om ikke før gjorde for fort.

Du kan også være interessert i:

Virkelige forbruk Volvo XC90 T8 Twin Engine

S60 og V60 nye Volvo kommer

Volvo V90 vs Audi A6 Avant

Adblock
detector