Cactus Concept Citroën M, Mehari XXI århundre

M Concept Citroën Cactus er et design øvelse med galla merkevare gjør et nikk til quirky Mehari forrige århundre. Utvilsomt en av de mest originale i 2015 Frankfurt Motor biler.

Cactus Concept Citroën M, Mehari XXI århundre

Cactus Concept Citroën M, Mehari XXI århundre

Cactus Concept Citroën M, Mehari XXI århundre

Cactus Concept Citroën M, Mehari XXI århundre

Frankfurt Motor Show 2015

Etter publisering flere 'teasers' eller bilder som et gjennombrudd, endelig, er allerede offisielle: Med deg hele Citroen Cactus M Concept, en futuristisk nytolkning med mange retro-preg den berømte og quirky Mehari forrige århundre og som helt sikkert vil tiltrekke seg mange av de ser ut av de som deltar på 2015 Frankfurt Motor Show.

Som den opprinnelige Mehari, dette nye Citroen Cactus M Concept Den er utformet som et redskap for fritid og fritid. opprettstående frontruten, større diameter kroppshøyde, hjulene er større enn de andre versjoner av C4 Cactus, store dører plast for å spare vekt (den Mehari hadde også mange plastdeler i kroppen), den indre helt åpen med ingen tak... Denne nye prototype fremkaller frihet og eventyrlyst.

Blant de særegenheter interiør den Citroen Cactus M Concept, Vi finner at mange av de materialer som brukes er laget av et materiale som kan rengjøres ved hjelp av en stråle av et vannslange. Blunker til sport og vannaktiviteter som surfing er konstant og tjene som bevis neopren til stede i kabinen. den Pilar buer merket C tillate plassering av alle slags redskaper til å nyte utendørs, for eksempel uteservering surfing, windsurf, etc.

den Smart Grip Traction Control system, som fordeler dreiemomentet mellom framhjulene avhengig av grepsforhold og som allerede er frigjort i biler PSA-gruppen som Peugeot 2008, også det bringer sitt notat av dynamikk og allsidighet i et kjøretøy som Cactus M Concept, spesielt designet for å utforske de mest varierte terrenget.

dette protopipo Citroen Cactus M Concept, ser ut som små SUV cabriolet, også den har en soft top Ekstra du lagre bildet og likhet bærbare telt kampanje.

Adblock
detector