Fernando Alonso med Renault, vinnende kombinasjon

Snakk om historien til Fernando Alonso Renault snakker om. Sammen oppnådde de beste resultatene fra spansk pilot, med sine to verdens unik.

Fernando Alonso og Renault

Fernando Alonso og Renault

Fernando Alonso og Renault

Fernando Alonso og Renault

Fernando Alonso Han tilbrakte sine beste år Renault F1, situasjon som kunne skje igjen neste sesong 2018. Renault oppnådd sine to verdens og han brøt betydelige barrierer for både den spanske idretten og for Historie med Formel 1. Alonso ble yngste i historien til å lage en stang, og deretter få en seier og til slutt vinne en World Pilot, Foruten å være den første spanske som klatret på toppen av pallen i både karriere på slutten av mesterskapet.

den historie Alonso-Renault duoen dateres tilbake til 2000. Alonso hadde vunnet Formel Renault i år 99. Det hadde erstattet Marc genet i Campos Racing og i sitt første år av deltakelse vant mesterskapet. Etter en kort periode i Astromega Formel 3000 lag, team Renault bane, han signerte i 2000 for det franske merket. Flavio Briatore Fernando var interessert i å vite i en dag med testing Ferrari og flyttet sine interesser å knipse spanjolen. Alonso har brukt sine to første sesonger på lån i Minardi F1. I 2002 forlot han det italienske laget og ble Renault tester for, i 2003 for å bli en offisiell sjåfør, erstatte Jenson Button som forlot for Bar-Honda.

Fernando Alonso i Renault

I sin første sesong som en fabrikk rytter Renault vant sin første pole og hans første seier i den ungarske Grand Prix, men det var ikke før i 2005 når det ville oppnå sitt første verdensmesterskap. med 7 seire, 6 stolper og 15 pallplasseringer, ble den yngste mester World of F1 historie. Han gjentar triumf i 2006 med en minneverdig kamper på banen, med rivaler som Schumacher eller Raikkonen. I 2007 signerte han for McLaren, og etter en svart års personlig, ikke i idrett, Han kom tilbake i 2008 signeringen av diamant. Renault var ikke lenger så konkurransedyktig og likevel klarte å fullføre femte i mesterskapet med to seire og tre pallplasser. I 2009 bare oppnådde han en seier i Malaysias Grand Prix kontroversielt. Mangelen på konkurranseevne Renault gjorde ham signere for Ferrari i 2010.

Du kan også være interessert i:

Offisielt: Carlos Sainz i Renault

Alonso ikke la F1

Offisiell: Honda vil utstyre Toro Rooso i 2018

Offisielt: McLaren med Renault

Adblock
detector